Слушайте избраното от вас Online Radio
Търсете в сайта на Online Radio BG
Меню


Популярни
За автомобилите

Folk Radio Online

Слушай Радио Фолк онлайн на живо, научи нещо повече за медията и остави своят коментар
Radio Folk, Радио Фолк - лого

Слушай Радио Фолк он лайн от тук

Слушай радио Folk Radio онлайн от тук Директно през браузърa, с Winamp, Android или iPhone.
Listen Radio Folk free on line or download. Вашата оценка е 7.76 от 10 / На база 336 гласа /

Folk Radio стартира на 10.10.2010г. и е единственото радио в България, излъчващо само БЪЛГАРСКА НАРОДНА МУЗИКА. Мотото е"Чуйте българското!" Покрива регион с радиус около 90 км (Бургас, Айтос, Поморие, Несебър, Слънчев Бряг, Обзор, Созопол, Приморско, Малко Търново).

Фолк Радио има аудитория около 450 000, а през туристическия сезон (лятото) над 850 000 слушатели. Слушателската група на ФОЛК радио са всички българи, млади и стари, които обичат автентичната народна музика.

Екипът на радиото разполага с голяма колекция от истински традиционни български и балкански ритми - местните странджански, тракийски, родопски, македонски и всичко останало от неизчерпаемия извор на автентичното народно творчество, музиката, с която се гордеем в цял свят. Освен музика за всеки повод и настроение, Фолк радио ще бъде в тон и с новините - важните събития слушателите ще разбират от информационните емисии на всеки час. Времето за музикални желания да стига за всички, които искат да чуят любимите си песни и да поздравят себе си и близките си хора

Рекламният отдел на радиото предлага изготвяне на рекламни клипове, медия планиране, рекламни стратегии и цялостно рекламно обслужване в страната и чужбина, подготовка и провеждане на промоции и шоу на открито в услуга на своите клиенти. ФОЛК радио разполага с напълно дигитализирани ефирни и продукционни студиа – с много качествени компютърни системи за продукция (Ensoniq, Wavelab) и ефир (Dalet, Raduga), както и една от най-добрите продукционна библиотека от звукови ефекти и фонове за клипове.

Радиото е член на Асоциацията на частните радиостанции в България (АBBRО) и на Международната асоциация на местните радиостанции (АМАRС). Част от "MIXX Media" заедно с радио MIXX, "Радио 1"-Бургас, покриващо Южното Черноморие и "Радио 1"- Сливен, покриващо Сливен, Ямбол и региона

За контакт с Радио Фолк:

 • Адрес: Бургас 8000 ул. “Адам Мицкевич” 9, ет. 3
 • Тел. реклама: 056 81 00 11, факс: 824 844
 • Тел. студио: 056 860 860, 0886 902 373
 • e-mail: office [at] radio-folk.com studio [at] radio-folk.com
 • Skype: Radio-Folk

Сайт на радиото: http://www.radio-folk.com/

Автор: Елвира Николова

Тагове: Radio Folk , Радио Фолк , Radio Folk online , Радио Фолк онлайн, online, онлайн, onlain, on lain, онлаин, андроид, слушай, на живо, radyo, onlayn

Честоти на излъчване на Радио Фолк

Бургас  - 91.6MHz |
Коментари оставени за Folk Radio

НОВО: Коментирай чрез Facebook от тук

Или коментирай чрез сайта от тук:

 • От Martin на 05.08.2013 01:27 - това е добре
 • От OpxaH AxMeDoww на 08.09.2012 10:56 - I love you Radi0 R0ma Muzika za Dusata :D :D
 • От antoaneta на 15.04.2012 18:52 - mn hubavoooo ;) super radio roma bg.
 • От Божидар Ганчев на 19.02.2012 17:58 - Благодаря Ви!Радито е супер!Макар и далеко Българите сме си БЪЛГАРИ!
 • От Костадин Мурджев - Пловдив. на 15.01.2012 08:39 - Слушам редовно Радио-фолк.ком.Харесва ми музиката.Да сте живи и здрави да веселите българите по света.Понякога получавам сигнала с прекъсвания.
 • От златка каловска на 20.12.2011 19:09 - Слушам с интерес радиото и особено в празничните дни,когато каните различни групи от околните села. Много добре се представи битовата група от с.Извор,за което искрено ги поздравявам. Пожелавам на целия Ви екип весели празници ,изпълнени с хубава българска музика. Успешна и ползотворна да е Новата 2012година.
 • От Рашко Петков на 04.12.2011 22:15 - Много хубаво радио и музика но понякога се наслагват по две изпълнения и се чуват заедно в ефира.

Остави своят коментар за Folk Radio от тук:


Уважавайте родният език и пишете на кирилица :) П.с. не пишете само с ГЛАВНИ букви

Въпрос за сигурност - отговорете на въпроса в полето:
Коя година сме?

предишна страница