Слушайте избраното от вас Online Radio
Търсете в сайта на Online Radio BG
Меню


Популярни
За автомобилите

Radio Horizont Online

Слушай Радио хоризонт онлайн на живо, научи нещо повече за медията и остави своят коментар
Radio Horizont, Радио хоризонт - лого

Слушай Радио хоризонт он лайн от тук

Слушай радио Radio Horizont онлайн от тук Директно през браузърa, с Winamp, Android или iPhone.
Listen Radio Horizont free on line or download. Вашата оценка е 6.63 от 10 / На база 1872 гласа /

Радио Хоризонт е 24-часова, информационна и музикална. Музиката преобладава в програмното съдържание и е представена чрез всички музикални стилове, форми и жанрове. Ясно е изразен акцентът върху забавната музика, чиито изпълнения в програмата са конструирани така, че да хармонират със силния информационен поток. Новините в "Хоризонт" са обикновено на всеки кръгъл час, но общата програмна композиция дава възможност те да бъдат включвани и по всяко време в денонощието. Същото е и с актуалните, нетърпящи отлагане кратки коментари,интервюта, репортажи, кореспонденции от страната и от чужбина. Информацията, предавана от "Хоризонт", като правило винаги е значима, източниците за нея са прецизно уточнени. С това се обяснява и високият импакт-фактор на тази програма - нейните съобщения постоянно се цитират в други медии. Всички предавания на "Хоризонт"- и музикални и информационни- са персонифицирани от техните автори, аниматори, модератори. Този професионален подход пределно скъсява разстоянието "радиопредаване - слушател".

"Хоризонт" се развива в условията на интерактивност и се радва на висока степен на доверие от страна на аудиторията, чиито гласове и мнения постоянно включва в своите емисии. Важна роля за това постижение - постоянното активизиране на аудиторията - играе, наред с музикалната и информационната политика.

Програма Хоризонт денонощно разказва за всичко, което става в България и по целия свят, тя не пропуска нито едно особено важно събитие, но заедно с това не отминава и всекидневието в живота на хората. Един от нейните неписани и неафиширани девизи гласи: "Бързо, но задълбочено ! ". Защото "Хоризонт" не е огледало, а интроскоп. Журналистите не само описват, но и се вглеждат в дълбочината на процесите. Със същата стойност този девиз характеризира музикалната политика на програмата. По своя замисъл тя бързо лансира най-новото в света на музикалните продукции, създава музикални новини и в същото време не пропуска да припомня най-доброто, останало в паметта на поколенията. За обогатяване на програмното си съдържание "Хоризонт" всекидневно интегрира в него предавания на петте български регионални радиостанции, които заедно със солидната мрежа от собствени информационни източници на програмата градят нейния самобитен и утвърден облик. В структурата на "Хоризонт" се открояват няколко по-големи програмни блока - сутрин, преди обед, по обед и привечер. Там информацията, интервютата, коментарите, репортажите са особено концентрирани. Информацията и коментарите за спортните събития изобилстват из цялата програма и също така в специализиран програмен блок в края на седмицата. Особено място в програмата заема със своите сто и петдесет минути в неделя предаването "Неделя-150" като средище за диспути между журналисти, политици, общественици по всички актуални въпроси от седмицата.

Музиката в денонощния радиопрограмен поток също има своите акценти в няколко по-големи отрязъци от време, където изпълнява в удобна за възприемане, ненатраплива форма и образователни функции. В началото нa XXI век програма "Хоризонт" на Българското Национално Радио постига бляскаво "ефектът на Шехерезада" - приказка без край.

За контакти с Радио Хоризонт:

София 1040, булевард Драган Цанков 4
телефон: 02/ 9336571, 9336559
e-mail: horizont@bnr.bg

Сайт на радиото: http://bnr.bg/sites/horizont/

Автор: Елвира Николова

Тагове: Radio Horizont , Радио хоризонт , Radio Horizont online , Радио хоризонт онлайн, online, онлайн, onlain, on lain, онлаин, андроид, слушай, на живо, radyo, onlayn

Честоти на излъчване на Радио хоризонт

Бургас  - 102.50 MHz | Варна  - 100.90MHz | Велико Търново  - 89.10MHz | Враца  - 103.40MHz | Габрово  - 103.20MHz | Добрич  - 104.30MHz | Кърджали  - 105.00MHz | Кюстендил  - 102.10MHz | Монтана  - 101.40MHz | Плевен  - 102.70MHz | Разград  - 103.50MHz | Русе  - 103.00MHz | Силистра  - 103.30MHz | Сливен  - 87.80MHz | Смолян  - 101.60MHz | София  - 103.00MHz | Шумен  - 102.00MHz |
Коментари оставени за Radio Horizont

НОВО: Коментирай чрез Facebook от тук

Или коментирай чрез сайта от тук:

 • От Сашка КАЛЧЕВА на 16.12.2013 02:29 - Искам на всички от БНР да напиша ,че от групата от Банско детето ми е най-малко на 6г.С песента Дойди ,дойди либе се класира на второ място побеждавайки дете по-голямо от нея.оТ ТАЗИ ГРУПА НЯМА УЧАСТНИК С ПО-ПРЕДНО КЛАСИРАНЕ ОТ НЕЯ,напротив големите деца са набутани в по-малка възрастова група само и само да са с по-предно класиране,но пак не са.Сега обаче за лауреати от Банско се стягат големите деца,класацията Рано в неделя не била истинска,защото там гласували само бабички.Много моля ,ако се канят лауреати от Банско ЗА концерта вНДК,да се вземе в предвид черстното класиране на Александра,която без лъжа за годините,без измама си спечели достойно второто място и няма дете с по-предно класиране от тази група.Нали лауреатите се избират въз онова на класацията.Много моля да проследите случая ,защото както казаха вчера сестри Валентинови на най-малките трябва да се дава най-голяма подкрепа!
 • От Александър на 10.06.2013 17:59 - Вие сте най-добрите!
 • От Светлана на 02.06.2013 09:26 - Какво стана с излъчването на Радио Хоризонт онлай? От вчера, 1 юни, на обяд замлъкна. От никъде не успявам да го пусна - нито през сайта на радиото, нито през Предавател,
 • От Тенев на 01.06.2013 08:23 - Чудя се някакъв проблем ли има или от радиото проверяват дали слушателите внимават какво се предава. Вече трети ден, когато се излъчва приказката за децата - малко преди 7 часа в делник и малко преди 8 часа в празничен ден - се чува един и същ откъс от приказките "Хиляда и една нощ" - за рибарят, който излъгал лошия дух от бутилката :-)
 • От Лазарова на 18.05.2013 02:21 - За предаването на 18.05.13г. Дамата, която водеше предаването беше почти заспала, така вяло говореше.Да пие едно кафе преди работа или да спи в къщи. Слушателите се обаждат - това е 2 ч. през нощта а, тя безцеремонно ги прекъсва и елиминира. Не се научиха да водят едно предаване- журналисти ли са, какви са? Реакцията към гостите - аха...е, това не е ли неуважение? Като че ли не Ви интересува изобщо предаването. Няма оправия в тази България, не е въпроса за политиците а, изобщо всичко е насила, няма живот, живинка, поне в радиото.Не се усеща водещата сила на медиите.Това е истината!
 • От ГЮРСЕЛ на 03.05.2013 22:58 - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БГ тук в Белгия ги боядисахме яицата миналата седмица поздрави на екипа на Хоризонт Бог да помогне на България и по скоро да се върнем в РОДИНАТА...........
 • От Слобо на 30.04.2013 19:40 - Здравейте,аз сам чужденец и изучавам български език.Слушам радио Хоризонт и искам да Ви попитам:можете ли да накарате Албена Тонева,Георги Марков и Филип Дончев(Данчев?)да стану ПРОФЕСИОНАЛЦИ?!За какво толкова брзо..брзо,,неразбираещо..мрмрмбрбрб..и готово!!Браво за останалите:Маргарита Дойчинова,Мирена Колева,Марина Нйчева,Ангелина Пискова,Светослав Козлоски?,Петар Петров а НИКОЛАЙ ПЕТРОВ голям професионалац.Ако не поличим отговор от Вас на писмото,щте ходим лично при Вас да Ви помолим,бъдете ПРОФЕСИОНАЛЦИ.Вие сте НАЦИОНАЛНИ РАДИО!Поздрави и сега да ли да изтрием писмото,защото знаем,нищо няма да се случи.Още има хора недоволни од говорителите,Вие сте глухи..глухи..пустият Балкан!
 • От ГЮРСЕЛ на 27.04.2013 12:14 - Наѝ доброто радио националното.Единственото радио от което се информираме какво става в БГ от чужбина.Добре е че ви има.
 • От Георги Атанасов на 26.04.2013 18:48 - Радио Хоризонт се нарежда сред най-добрите ми приятели, а те не са много. Поздравявам всички работещи в националното радио за професионализна с които работят и ме информират всеки ден.
 • От лазарова на 24.03.2013 02:38 - Моите поздравления за вашите предаваниия, без които не мога през нощите. Не успях да се свържа на 24.3.13 г.- бих искала да споделя с гостенина, че желая стиховете които пиша да чуя в песен, но не зная как да го направя. Бихте ли предали моя въпрос, моят e-Mail, ако има желание да ми отговори. Благодаря
 • От Николай Качаров на 03.03.2013 12:53 - Слушам в момента он:лайн емисия в директно излъчване. чувам неща на лоито НЕ МОГА ДА НЕ РЕАГIРАМ, интервюта с "водачи на народното негодувание" подхранени с коментари от водещите. Дават се дезинформации граничещи с абсурда по отношение на енергетиката, и на цените на енергията в Европа. Аз съм енергиен специалист, ръководя една от водещите европейски компании в тази област, и живея в италия. Мога да коментирам нещата като такъв, ако желаете обадете ми се на +39 342 *******. Готов сьм да сътруднича за да не се разгорещява ненужно и нарочно една ситуация която вече не е лесна и е взривоопасна. Н. Качаров
 • От Nika на 18.02.2013 13:12 - не мога да слушам онлайн Хоризонт,чувам всички останали, които напосоки проверих, но е и Хоризонт? пускам го през Google Chrome?
 • От Ваня на 12.02.2013 20:22 - Здравейте,търся кой изпълнява и името на една много мелодична песен-звучи между основните теми в праграмата на 11.02-около 9,00ч и на 12.02-10,00ч .Мисля,че е испанска /португалска.Ще се радвам да ми помогнете да я намеря и слушам по-често. Благодаря за хубавото радио!
 • От Васил Гошев на 07.02.2013 11:10 - Силно се надявах ,че ще отворите дума за осигуряването и за българите в чужбина. Това обаче не стана .Ясно е ,че София не се интересува от провинцията,но все пак и тези хора са българи. 90% от българите зад граница са от провинцията. Защото там-в провинцията- няма работа. Замислете се над факта ,че София не е България. И едно радио - каквото е Хоризонт - би трябвало да е за всички. С уважение :levi4ar
 • От П.Костадинова на 05.02.2013 14:03 - Здравейте, Интересува ме, дали има вариант, да намеря предавания, които вече са минали. Питам за Нощен "Хоризонт". Благодаря!
 • От Anatoly Klochkov на 28.12.2012 10:32 - Izviniavam se za latinica, prosto vi pisha ot Ispania i tuk niama klaviatura s kirilica. Na 27.12.2012 v 9.30 beshe izly4eno predavaneto(slushah go onlain) za problemite v NUTI. Napylno sym solidaren s gostite vi, che problemite v NUTI sa samata Anna Doneva. Samo tozi fakt, 4e, oshte kato uchitelka po moderni tanci na finala v edna ot svoite postanovki e nakarala uchenicite da naduvat prezervativi, naznachavaneto y za direktor na NUTI ne bi triabvalo da byde vyzmojno. Dobre, che momicheta kategorichno sa otkazali da se syblekat goli do krysta, inache triumfa na rezila za Anna Doneva shteshe da e pylen. Ako se napravi anonimna anketa v NUTI, shte se vidi, che niama da se nameri chovek, koyto shte se izkaje v polza za Anna Doneva, osven, moje bi bivshata sekretarka na bashta y, koiato e naznachena ot Doneva. Ne moje da byde naznachavan za direktor na NUTI chovek, koito e pozvolqval si po otnoshenie na uchenika kvalifikacii kato: "...s tazi pricheska mi prilichash na mazen pedaras". Molia da me izvinite no citiram Anna Doneva... Tozi uchenik se e oplakal lichno na men i poveche ne e stypil v chasa na Anna Doneva i za da ne se razduhva sluchaia tia mu e pisala slujebna ocenka. Siguren sym, che wte se namerqt po-dostoini kandidati za direktor na NUTI, no, kakto izglejda, vryzkite prodyljavat da imat goliamo znachenie.
 • От Weselka на 26.12.2012 23:16 - Много Ви моля да ми помогнете да слушьм радио Хоризонт От една седмица не мога да се свържа с никой за да ми помогне Живея в чужбина и дори през интернет не мога да слушам радиото Ще Ви бъда безкрайно благодарна за помощта
 • От rumen jelezov на 05.12.2012 09:52 - haresvam horizont
 • От никола на 04.12.2012 12:14 - Здравейте! От Бургас съм. Редовно слушам Хоризонт, но напоследък се появява някакъв дефект - през определен интервал се повтаря част от излъченото - независимо дали е пряка реч в ефир, запис или музика - като развален грамофон - доста дразнещо е и чудя се , други хора не забелязват ли това нещо ?
 • От Г. Стоянова на 02.12.2012 19:54 - Здравейте! Защо БНР все още не може да бъде слушано през сателит подобно на БНТ 1,2, Свят?

Остави своят коментар за Radio Horizont от тук:


Уважавайте родният език и пишете на кирилица :) П.с. не пишете само с ГЛАВНИ букви

Въпрос за сигурност - отговорете на въпроса в полето:
Коя година сме?

предишна страница