БТВ радио


btv radio

radioplayer

bTV Radio – 101 и 1 причини да слушаш.

bTV Radio стартира излъчване на 01.10.2011. То е най-новата медия от семейството на bTV Media Group. За съжаление хората от провинцията няма да могат да слушат bTV радио ефирно, но се надяваме че след няколко месеца ще започнат излъчване и в областните градове на страната. От всяка точка на България може да се слуша онлайн!

бТВ Радио ще излъчва новини на всеки кръгъл час, слушателите ще се радват и на нови авторски предавания, също така ще могат да слушат и най-гледаният сутрешен блок Тази сутрин. Насочено е към младата, активна аудитория, която е постоянно в движение и се интересуват от новините, информацията и всички любопитни теми от деня. Създадено е с идеята да се слуша на места където достъпът до телевизия и интернет е затруднен – в автомобилите на път за работа или почивка, по време на развлечения извън къщи и други.

bTV се доказва като най-голямата медийна група в България, като излъчва по телевизията, по интернет и по радиото. Както всички знаят бТВ е най-гледаната телевизия. Също така излъчва и още 3 телевизии bTV Comedy, bTV Cinema и bTV Action.

Предавания по bTV Radio

  • За София – всеки делник от 13:30 до 15:00 часа се излъчва информация за най-новото в сферата на технологиите, музиката, модата, културата.
  • Разговор в трафика – всеки делник от 17:30 до 19:00 часа задръстванията ще бъдат по-забавни и полезни. Предаването ще ви информира за предстоящи събития в столицата, ще подготвя предложения за прекарване на вечерта и ще обобщава новините от изминалия ден.

 

Сайт на радиото: http://btvradio.bg/