Радио Астра плюс


radio astra plus

Радиото НЕ се излъчва ОНЛАЙН. Може да слушате Radio Astra Plus само в гр. Дупница и региона на честота 97.20 MHz

Радио „Астра плюс“ предава за Дупница и региона от първи януари 1998 г. на 101.30 MHz, но след 2001 г. – на 97.20 MHz. За краткият срок, Радиото успява да се наложи на медийния пазар като РАДИО гарантиращо качество на ефирния продукт и коректност във взаимоотношенията с всички наши партньори. Изключителното разнообразие на програмната схема – музика, новини, актуални и спортни предавания, игри и други. Гарантират широк кръг от слушатели. Радио „Астра плюс“ е безспорен лидер сред възрастовата група на 15 – 5 годишните. Ето защо е предпочитано като регионален партньор от големите рекламни агенции в страната

Радио „Астра плюс“ успя да се наложи на пазара, чрез съвременно и актуално звучене. Като музикален формат са заложили на съвременните хитове и утвърдените през годините евъргрийни. Не малък дял заема и съвременната българска музика, която успява да се приеме и да докаже далеч по-високата си стойност пред така наречения „поп–фолк“. Този богат музикален спектър гарантира голяма слушателска аудитория и широка възрастова група.

Висок интерес държат и новинарските емисии на радио „Астра плюс“. Изключително обективни, с висока степен и качество на поднесената информация, те превърнаха радиото в информационния лидер на Югозападна България. Ето защо слушателите получават най – бързата и точна информация, за това какво се случва в града, региона и страната.

За връзка:

  • Дупница 2600, улица Булаир 2
  • телефон: 0701/ 32345
  • телефон/факс: 0701/ 35777
  • e-mail: tenev_sp@yahoo.com