Фолк Радио


folk-radio

radioplayerFolk Radio стартира на 10.10.2010г. и е единственото радио в България, излъчващо само БЪЛГАРСКА НАРОДНА МУЗИКА. Мотото е“Чуйте българското!“ Покрива регион с радиус около 90 км (Бургас, Айтос, Поморие, Несебър, Слънчев Бряг, Обзор, Созопол, Приморско, Малко Търново).

Фолк Радио има аудитория около 450 000, а през туристическия сезон (лятото) над 850 000 слушатели. Слушателската група на ФОЛК радио са всички българи, млади и стари, които обичат автентичната народна музика.

Екипът на радиото разполага с голяма колекция от истински традиционни български и балкански ритми – местните странджански, тракийски, родопски, македонски и всичко останало от неизчерпаемия извор на автентичното народно творчество, музиката, с която се гордеем в цял свят. Освен музика за всеки повод и настроение, Фолк радио ще бъде в тон и с новините – важните събития слушателите ще разбират от информационните емисии на всеки час. Времето за музикални желания да стига за всички, които искат да чуят любимите си песни и да поздравят себе си и близките си хора

Рекламният отдел на радиото предлага изготвяне на рекламни клипове, медия планиране, рекламни стратегии и цялостно рекламно обслужване в страната и чужбина, подготовка и провеждане на промоции и шоу на открито в услуга на своите клиенти. ФОЛК радио разполага с напълно дигитализирани ефирни и продукционни студиа – с много качествени компютърни системи за продукция (Ensoniq, Wavelab) и ефир (Dalet, Raduga), както и една от най-добрите продукционна библиотека от звукови ефекти и фонове за клипове.

Радиото е член на Асоциацията на частните радиостанции в България (АBBRО) и на Международната асоциация на местните радиостанции (АМАRС). Част от „MIXX Media“ заедно с радио MIXX, „Радио 1“-Бургас, покриващо Южното Черноморие и „Радио 1“- Сливен, покриващо Сливен, Ямбол и региона

За контакт с Радио Фолк:

  • Адрес: Бургас 8000 ул. “Адам Мицкевич” 9, ет. 3
  • тел. реклама: 0888 926 215 ; 056 81 00 11
  • теl. студио: 056 860 860, 0886 902 373
  • факс: 824 844
  • e-mail: office@radio-folk.com ; reklama@radio-folk.com
  • Сайт на радиото: http://www.radio-folk.com/