Радио Melody


radio melody

radioplayerРадио Melody – всяка песен има история с теб!

За вас музиката е живот! Можете да оприличите всяко свое настроение на песен, чийто текст познавате наизуст. На възраст сте между 19 и 54 години. Разполагате се с борбен дух, оптимизъм и енергия за купон в продължение на поне два дни без прекъсване.

Ако разпознавате себе си в този профил, вашата станция е Радио Melody, част от една от най-големите медийни групи в България – bTV Radio Group, в чието портфолио влизат още 4 родни радиостанции – N-Joy, Z-Rock, Jazz FM, Classic FM и bTV Radio.

Радио Melody предлага на аудиторията както съвременни парчета, така и музика от 60-те години на 20 в. Репертоарът категорично е предимство, тъй като позволява да се пускат уникални компилации и да се правят бързи скокове от една музикална епоха в друга. Това създава усещане за динамичност и непреходност на парчетата.

Песните от последните няколко десетилетия са залог за успех сред аудиторията. Те сплотяват различните поколения и създават мостове между тях. Ако търсите музика, която със сигурност ще ви накара да се усмихнете – дали за купон, или за релакс, заложете на Радио Melody!

Тук отсъства излишното говорене на водещите. Защо? Защото няма водещи. А новините са на всеки час, което автоматично означава, че винаги ще бъдете в крак със случващото се в столицата.

Радиостанцията започва да излъчва около средата на 2007 година. След успешна рекламна кампания, името на радиото се налага и в момента се радва на популярност сред феновете на поп-мелъди стила и класическите бг хитове. Днес Радио Melody е синоним на забавна и актуална музика, която ще накара всеки да се пораздвижи, дори в най-студеното време или пък в най-мрачния ден!

Екипът от професионалисти зад пулта на Радио Melody се грижи едновременно както за настроението на слушателите в столицата, така и за информираността им. За това говори активно поддържаният електронен сайт, който предлага най-нова информация от света на музиката. А кой меломан не обича да чете любопитни новини за изпълнители, групи, концерти и т.н.?

В сайта феновете на радиото могат да научат повече за актуалните игри, които текат в ефир, а също така и да се възползват от опцията да слушат радиото онлайн.

Сайтът на радио Melody се характеризира с изчистен дизайн, интуитивност и ненатрапчивост. Можете лесно да откриете всяка една информация, която е предизвикала интереса ви в ефир, но желаете да видите с очите си. За това допринася и снимковият материал, който е качествен и тематично добре подбран.

Слушайте радио Melody, защото „всяка песен има история с теб!”

За Контакти с радио Melody:

  • Адрес: София 1504, улица Панайот Волов 3
  • тeлефон: 02/ 422 5072, 943 0925
  • факс: 02/ 943 0926
  • e-mail: jazzfm@netbg.com
  • Сайт на радиото: http://www.melodybg.com/
  • Facebook: https://www.facebook.com/Radio-Melody-386286736552/timeline/