Радио Magic FM


radio magic fm

radioplayerRadio Magic FM – Най-добрата музика от ’80-те години до днес

Радио Magic FM излъчва у нас от сравнително скоро време. Стартира дейността си у нас като част от европейска верига радиостанции през 2010 година. То е наследник на радио Атлантик, което се излъчва в периода от 2001 до 2010 година.

Аудиторията на радио Magic FM се състои главно от зрели хора, на възраст между 25 и 44 години. Програмата се определя като Adult Contemporary, като музикалните парчета се съчетават по уникален начин с различни интересни рубрики и освежаващи игри.

Радио Magic FM е предпочитаното радио за хората, които обичат да слушат световни и бг хитове от 80-те и 90-те години. Тази музика е свързана със сантиментални моменти от живота на всеки един слушател и е печеливша стратегия.

Сайтът на радиото е изключително добре структуриран. Съдържанието се обновява редовно и допълнително аргажира аудиторията, подобаващо на съвременните нужди на човека, който е свикнал да бъде активен и да може да получава достъп до все повече медийни продукти.

На сайта ви очакват любопитни новини, програма на радиото, класации, игри, плейлисти, подробна информация за предаванията и др. Можете да станете част от феновете на радиото в социалните мрежи. Там винаги ще бъдете в крак с дейността на радиото и ще получавате допълнителна доза добро настроение.

Сред най-популярните имена на водещите в радио Magic FM са: Митко Павлов, Балин Балинов, Ася Александрова, Наталия Радева, Елена Бозова, Динка Желязкова, Мира Екова и др.

От 8:00 до 11:00 всеки делничен ден можете да се насладите на професионалния подход на Митко Павлов. Сутринта е по-слънчева и лъчезарна, когато гласът на водещия зазвучи по любимото радио.

Най-добрата музика от последните 3 десетилетия ще чуете в предаването „Най-добрата музика“. То се излъчва всяка събота и неделя и ще ви снабди със здравословна доза поп и рок хитове.

Ако искате да се потопите в атмосферата на 80-те години, радио Magic FM ще отговори на потребността ви. От понеделник до петък между 20:00 и 21:00 часа вечерта ще чувате само парчета от това десетилетие на 20 век.

В духа на последователността в 21:00 часа започва едночасово излъчване на хитове от 90-те. Отличен преход, който плавно превежда слушателя от една епоха в друга.

Водещата Елена Бозова е натоварена със задачата да ви забавлява по време на работа. Предаването й се излъчва всеки делничен ден от 11:00 до 15:00 часа. То е разделено на две части от по два часа – „Просто питам“ и „За машините и хората“. През първата част слушателите са поканени да участват активно във фейсбук страницата на радиото. Там се задават въпроси, като няма грешни отговори. Характерът им варира от сериозен до забавен. А за най-верните фенове има награди.

Честоти на излъчване радио Magic FM :

Габрово 98.6 MHz; Козлодуй 100.2 MHz; Пловдив 97.7 MHz;  София 92.4 MHz

За контакти с Радио Magic FM:

Доставчик – “Агенция Атлантик” ЕООД

СОФИЯ

ул. „Сребърна“ 21
тел./факс: 02/ 9 1000
office@bssmedia.bg

ПЛОВДИВ

ул. „Кавала” 20
п.к. 1407
тел.: 0889 23 71 96
тел./факс: 032/ 640 260
office@bssmedia.bg

Сайт на радиото: http://www.magicfm.bg/
Facebook: https://www.facebook.com/magicfm