Радио Вероника


radio veronika

radioplayer

Радио Вероника – Ритъмът на сърцето!

Радио Вероника заема свое специфично място в радиоефира на България. Аудиторията му е пъстра и често бива слушано по най-различни поводи, но най-често на купони, в заведения и други увеселителни места. Конкретната възраст на слушателите не може да бъде определена. Радио Вероника се слуша от хора на всякаква възраст.

Радиото започва да излъчва през 2007 година. Специализирало се в пускането на чалга парчета, които не са продукт на Payner Records. По този начин в ефира се предоставя място за изява на други изпълнители у нас и зад граница.

Когато казваме, че ще чуете поп фолк в ефира на радио Вероника, трябва да знаете, че това е мястото, на което можете да чуете както съвременни парчета в този стил, така и утвърдени песни от миналото.

Радио Вероника се гордее с потенциала си да пуска музика, която не можете да чуете на друго място.

Можете да слушате радиото както ефирно, така и онлайн. Сайтът на радиото е съвременен и изчистен. Предлага достъп до любопитна информация от сферата на музикалния бизнес. Активно е присъствието на радио Вероника и в социалните мрежи. Във Фейсбук феновете на радиото наброяват над 50 000.

С цел максимално покритие на възможно най-голяма аудитория радио Вероника пуска не само родни поп фолк парчета, но и такива от целия Балканския полуостров – турски, гръцки, сръбски и т.н. Набляга се на хитовете и този тип песни, които могат да допаднат на поп фолк слушателите.

Няколко са предаванията, които ще привлекат интереса ви в ефира на радиото. Сред тях са „Искам да чуя”, „6 без 10” и „Plazza Dance Mix”.

Първото предаване започва от 15:00 часа и продължава цели три часа. В рамките на „Искам да чуя” ще се наслаждавате на песните, които сами изберете! Страхотна възможност, която допълнително активира слушателите на радиото.

Всеки петък и събота от 17:50 можете да чуете най-добрата музика от ретро чалгата. Това предаване дълго време нямаше подобно на себе си в родния ефир, но след време се появи такова и в радио Веселина. Ретро чалгата е любима на много слушатели, които я свързват с минал опит, а и я предпочитат пред съвременните по-дискотечни и модерни варианти.

Вниманието ви заслужава и предаването Plazza Dance Mix. То се излъчва всеки петък и събота, съответно от 22:00 и от 22:00 часа. Очаква ви цяла поредица хитови дискотечни парчета, които няма да ви позволят да стоите безучастно в дискотеката, бара или апартамента, в който сте се събрали, за да отпразнувате важно събитие.

Честоти на излъчване на радио Вероника:

Благоевград 96.9 MHz; Варна 97.3 MHz; Велико Търново 96.7 MHz; Пловдив 93.4 MHz; Русе 99.0 MHz; София 96.7 MHz; Стapa Загора 97.4 MHz

За контакт с радио Вероника:

„Радио Tангра“ ЕАД
1404 София, ул.”Риккардо Ваккарини” № 6 Б
тел.: 02 / 951 51 00
reklama@radioreklama.bg