Радио Зорана


radio zorana

radioplayerРадио Зорана – Чуйте новите Български хитове!

Радио Зорана започва да излъчва през 2012 година и за краткия период на функционирането си се е утвърдило като радио, което активно подкрепя българската музика. Мисията му е да внесе приятни емоции в ежедневието на българина, като за целта се популяризира музиката на българските изпълнители.

Аудиторията на радио Зорана се състои от предимно млади хора, на възраст между 20 и 40 години, чието ежедневие е динамично. Таргетът е градският човек, който обича българската култура и жадува да чуе български ритми и текст.

Според радио Зорана музиката е начин за споделяне на преживявания, ценности и емоции. На честотите на радиото ще чуете и парчета с модерно звучене и фолклорни мотиви.

Сред водещите са имена като Благовест Бичаков, Мартин Геновски, Димитър Геновски, Елеонора Славова и др. Можете да научите повече за тях на сайта на радио Зорана, който се характеризира с добър дизайн и интуитивност. Тук можете да прочетете новини и да научите актуални неща относно дейността на радиото.

От предаванията ще очертаем някои от най-интересните. Това са „Поп Топ“ с водещ Мартин Геновски. Излъчва се всеки петък от 17:00 часа, с повторение в понеделник от 9:00 часа. Това е времето, в което можете да се потопите в класация от бг хитове. Тя се подрежда в рамките на една седмица чрез зрителско гласуване на сайта на радио Зорана.

Шоуто на Геновски е интригуващо и с факта, че редовно гостуват популярни личности от сферата на киното, театъра, спорта, модата и музиката. Очакват ви още любопитни репортажи от светски събития.

Радио Зорана води активна социална политика. Точно такова е предаването „Децата са щастие“. То цели да насърчи българските семейства да имат повече деца. Предаването се осъществява в партньорство с Асоциация „Родители“. Тук ще чуете откровени интервюта с родители, които разказват своята лична история. Репортерите на радиото успешно отразяват живота на многодетните семейства в България.

Друга интересна кампания на радио Зорана е „Призвание здраве“. В него вземат участие различни специалисти по медицина и здравословен начин на живот. Излъчва се в партньорство с вестник „Лечител“, като целта му е да информира хората за здравето и начините за поддържането му. Редовно слушателите получават любопитна информация за храните, които гарантират здраве. Обръща се внимание и на вредните продукти на съвременния пазар, които нерядко попадат на трапезата на българските семейства.

От април 2015 година в ефира на Зорана се излъчва и предаването „Хоп Троп“. Ще чуете само българска народна музика. А всеки слушател е добре дошъл с поздрав към свои приятели, роднини и колеги. Поздравите се поръчват както по телефон, така и чрез фейсбук и имейл.

За контакт с радиото:

  • София 1040, пл. Македония №1, eтаж 19, офис 10
  • тел. 02/ 975 82 70
  • office@zorana.bg
  • Сайт на радиото: http://zorana.bg/