Радио Ултра


radio ultra

radioplayerРадио Ултра – модерен фолк и супер хитове!

Радио Ултра е продукт, който се съобразява с потребностите на любителите на фолк музиката. То обещава да даде на слушателите си не просто музика, а подбор на парчета, които най-точно отразяват атмосферата на населеното място, където се слуша. Това е гаранция за отличен поглед към вкуса на аудиторията във всеки един град, където радиото се излъчва.

Това е първата радиоверига в Югозападна България. Тя излъчва в няколко града – Костинброд, Перник, Благоевград, Кресна, Сандански и Петрич и др., достигайки различни групи от обществото и удовлетворявайки потребностите им. Таргет група на радиото са млади, стари, богати, бедни, жени и мъже. На практика ограничения няма, защото подборът на песните е съобразен с разнообразни вкусове.

Самото начало на радио Ултра е положено през октомври 2005 година. Излъчва 24 часа в денонощието и предлага собствена програма вече повече от десетилетие. За настроението на слушателите се грижи екип от професионалисти. Сред тях има радиоводещи и диджеи.

Характерно за радиото е организирането на поздравителни концерти. Те представляват интерес както от страна на рекламодатели, така и от слушатели.

Едно от емблематичните неща, свързани с радио Ултра, е вечерното DJ Party. Можете да станете част от слушателите му всяка вечер от 19:00 часа. Подгответе се за добро настроение, забава и релакс! Краят на работния ден е факт и е време да се поразтоварите.

Целта на шоуто е да се доближи до слушателя, да бъде негов приятел и съюзник, независимо какви планове има той за вечерта. След края на работния си ден можете да отправите позитивното си послание към приятел, роднина или колега. Това става както по телефона, така и чрез онлайн платформа. Възползвайте се от възможността и озарете деня на своите близки! Те заслужават да бъдат обичани, уважавани и оценени.

Друга инициатива на радиото е т.нар. „SMS CHART“. Това е музикалната класация на радиото, в която всеки слушател може да даде своя вот и да направи любимото си парче хит. Какво по-хубаво от това, когато любимото ти радио знае кои са песните, които те вълнуват най-силно във всеки един момент!

На сайта на радиото слушателите, които обичат да получават повече и да сърфират из интернет, могат да получат достъп до актуални информации, свързани с любимата им радиостанция, и да прочетат любопитни новини от света на фолк музиката. Дизайнът на сайта е опростен и ненатоварващ. Само с един поглед ще се ориентирате къде каква информация е поместена.

Ако искате всички да знаят, че сте фен на радио Ултра, станете част от приятелите му в социалните мрежи!

Честоти на излъчване на радио Ултра:

Перник 97.0 MHz; Благоевград 92.6 MHz; Симитли 88.3 MHz; Кресна 106.8 MHz; Сандански 103.4 MHz; Петрич 88.4 MHz

За контакт с радио Ултра:

  • Адрес: гр. Благоевград ул. Тодор Александров 3
  • Телефон: 0886 33 33 53
  • e-mail: radio_ultra@abv.bg
  • Сайт на радиото: http://radioultra.bg/
  • Facebook: https://www.facebook.com/HitRadioULTRA