Фолк Радио


folk-radio
bg radio
darik radio
radio 1
radio-1-rock
radio energy
radio fm plus
radio veronika
radio veselina
radio vitosha
radio city
radio magic fm
radio the voice
radio melody
radio zorana
radio fresh
radio nova
avtoradio
radio z-rock

Слушай Фолк Радио онлайн от тук:

folk-radio

download

alpha radio
radio ultra
radio bulgaria on air
radio bumerang
radio njoy
radio focus
bnr blagoevgrad
btv radio
radio bumerang
radio veliko tarnovo
radio classic fm
radio nova zagora
radio gea
radio 999
radio jazz fm
radio katra fm
radio mixx
radio power fm
radio sofia live
radio bella
radio berkk-m
obshtinsko radio burgas
bnr varna
radio vega
bnr vidin
radio dobrudja
radio elto
radio zetra
radio k2
radio maya
radio menes
bnr plovdiv
radio ruse
radio sevlievo
radio silver
bnr sofia
forte radio
radio hot fm
bnr shumen
bnr stara zagora
folk-radio
bnr horizont
bnr hristo botev

Folk Radio стартира на 10.10.2010г. и е единственото радио в България, излъчващо само БЪЛГАРСКА НАРОДНА МУЗИКА. Мотото е“Чуйте българското!“ Покрива регион с радиус около 90 км (Бургас, Айтос, Поморие, Несебър, Слънчев Бряг, Обзор, Созопол, Приморско, Малко Търново).

Фолк Радио има аудитория около 450 000, а през туристическия сезон (лятото) над 850 000 слушатели. Слушателската група на ФОЛК радио са всички българи, млади и стари, които обичат автентичната народна музика.

Екипът на радиото разполага с голяма колекция от истински традиционни български и балкански ритми – местните странджански, тракийски, родопски, македонски и всичко останало от неизчерпаемия извор на автентичното народно творчество, музиката, с която се гордеем в цял свят. Освен музика за всеки повод и настроение, Фолк радио ще бъде в тон и с новините – важните събития слушателите ще разбират от информационните емисии на всеки час. Времето за музикални желания да стига за всички, които искат да чуят любимите си песни и да поздравят себе си и близките си хора

Рекламният отдел на радиото предлага изготвяне на рекламни клипове, медия планиране, рекламни стратегии и цялостно рекламно обслужване в страната и чужбина, подготовка и провеждане на промоции и шоу на открито в услуга на своите клиенти. ФОЛК радио разполага с напълно дигитализирани ефирни и продукционни студиа – с много качествени компютърни системи за продукция (Ensoniq, Wavelab) и ефир (Dalet, Raduga), както и една от най-добрите продукционна библиотека от звукови ефекти и фонове за клипове.

Радиото е член на Асоциацията на частните радиостанции в България (АBBRО) и на Международната асоциация на местните радиостанции (АМАRС). Част от „MIXX Media“ заедно с радио MIXX, „Радио 1“-Бургас, покриващо Южното Черноморие и „Радио 1“- Сливен, покриващо Сливен, Ямбол и региона

За контакт с Радио Фолк:

  • Адрес: Бургас 8000 ул. “Адам Мицкевич” 9, ет. 3
  • тел. реклама: 0888 926 215 ; 056 81 00 11
  • теl. студио: 056 860 860, 0886 902 373
  • факс: 824 844
  • e-mail: office@radio-folk.com ; reklama@radio-folk.com
  • Сайт на радиото: http://www.radio-folk.com/