Радио 1 Рок


radio-1-rock

radioplayer

Радио 1 Рок – едно рок радио!

Добре дошли в музикалния свят на Радио 1 Рок! То стартира дейността си през лятото на 2008 година и днес се радва на популярност сред феновете на рок музиката. Излъчва се на честотите на радиомрежа Ретро Радио.

Програмата на радиото е насочена към конкретна част от обществото у нас – мъжете на възраст между 25 и 50 години, които обичат рок музиката и буквално не могат да живеят без нея. Разбира се, добре дошли са и жените, които ценят тази музика.

Слушателите на Радио 1 Рок са активни хора, които разполагат с доходи над средното за България и обичат да държат юздите на живота си в свои ръце. Това са хора с вкус и проявяващи придирчивост. Те не харесват да правят компромиси, когато става дума за любимата им музика и са готови да се отдръпнат, когато качеството на предлаганата музикална компилация не е на ниво.

Това прави отговорността на Радио 1 Рок още по-голяма и сериозна.

В ефира на радиото можете да чуете блестящи изпълнения в сферата на рок музиката, които са непреходни и винаги ще вълнуват меломана. Типични изпълнители, които ще чуете, слушайки Радио 1 Рок, са Deep Purple, Whitensake, Coldplay, Europe, U2 и много, много други гиганти. Всяка година плейлистата се допълва с нови парчета, тъй като рокът продължава да се развива и новите изпълнители са добре дошли.

Радиото разполага със собствен сайт, на който слушателят можете да получи допълнителна информация, извън тази, която му се предлага в ефир.

Сайтът е с красив дизайн и лесен за ориентиране. Предлага възможност за слушане онлайн, а съдържанието е удобно разделено по рубрики. Всяка една информация е обозначена, така че да не си губите времето – „новина“, „интересно“, „концерт“, „любопитно“, „полезно“, „нова песен“, „нов албум“, „седмично вдъхновение“ и т.н. Тук ще прочете любопитни информации от музикалния бизнес, а също така и от света като цяло – не са чужди световната политика, обществените явления, любопитни информации и др.

Истинските фенове на Радио 1 Рок са му фенове и в социалните мрежи. Станете част от общността! Там можете да се потопите още повече в рок идилията и да получавате актуална информация от света на рок музиката и дневния ред на радиото.

Готови ли сте за рок? Не пропускайте възможността да усетите ритъма с помощта на Радио 1 Рок. Почти десетилетие радиото е верен спътник на любителите на рока и е изградило добра репутация сред тях. Това е оценка, която не може да бъде пренебрегната!

Честоти на излъчване на Радио 1 Рок:

София 98,3 MHz; Пловдив 104,3 MHz; Стара Загора 103,4 MHz; Сливен 98,0 MHz; Бургас 105,9 MHz; Варна 101,5 MHz; Шумен 88,3 MHz; Велико Търново 105,2 MHz; Плевен 99,3 MHz;

За контакт с Радио 1 Рок

Централен офис

  • 1404 София, ул.”Риккардо Ваккарини” № 6 Б
  • тел.: 02 / 931 30 30
  • e-mail: reklama@radioreklama.bg
  • Сайт на радиото: http://www.radio1rock.bg/