Радио 1 Рок


radio-1-rock

Радио 1 Рок – едно рок радио!

bg radio
darik radio
radio 1
radio-1-rock
radio energy
radio fm plus
radio veronika
radio veselina
radio vitosha
radio city
radio magic fm
radio the voice
radio melody
radio zorana
radio fresh
radio nova
avtoradio
radio z-rock

Слушай Радио 1 Рок онлайн от тук:

radio-1-rock


alpha radio
radio ultra
radio bulgaria on air
radio bumerang
radio njoy
radio focus
bnr blagoevgrad
btv radio
radio bumerang
radio veliko tarnovo
radio classic fm
radio nova zagora
radio gea
radio 999
radio jazz fm
radio katra fm
radio mixx
radio power fm
radio sofia live
radio bella
radio berkk-m
obshtinsko radio burgas
bnr varna
radio vega
bnr vidin
radio dobrudja
radio elto
radio zetra
radio k2
radio maya
radio menes
bnr plovdiv
radio ruse
radio sevlievo
radio silver
bnr sofia
forte radio
radio hot fm
bnr shumen
bnr stara zagora
folk-radio
bnr horizont
bnr hristo botev

Добре дошли в музикалния свят на Радио 1 Рок! То стартира дейността си през лятото на 2008 година и днес се радва на популярност сред феновете на рок музиката. Излъчва се на честотите на радиомрежа Ретро Радио.

Програмата на радиото е насочена към конкретна част от обществото у нас – мъжете на възраст между 25 и 50 години, които обичат рок музиката и буквално не могат да живеят без нея. Разбира се, добре дошли са и жените, които ценят тази музика.

Слушателите на Радио 1 Рок са активни хора, които разполагат с доходи над средното за България и обичат да държат юздите на живота си в свои ръце. Това са хора с вкус и проявяващи придирчивост. Те не харесват да правят компромиси, когато става дума за любимата им музика и са готови да се отдръпнат, когато качеството на предлаганата музикална компилация не е на ниво.

Това прави отговорността на Радио 1 Рок още по-голяма и сериозна.

В ефира на радиото можете да чуете блестящи изпълнения в сферата на рок музиката, които са непреходни и винаги ще вълнуват меломана. Типични изпълнители, които ще чуете, слушайки Радио 1 Рок, са Deep Purple, Whitensake, Coldplay, Europe, U2 и много, много други гиганти. Всяка година плейлистата се допълва с нови парчета, тъй като рокът продължава да се развива и новите изпълнители са добре дошли.

Радиото разполага със собствен сайт, на който слушателят можете да получи допълнителна информация, извън тази, която му се предлага в ефир.

Сайтът е с красив дизайн и лесен за ориентиране. Предлага възможност за слушане онлайн, а съдържанието е удобно разделено по рубрики. Всяка една информация е обозначена, така че да не си губите времето – „новина“, „интересно“, „концерт“, „любопитно“, „полезно“, „нова песен“, „нов албум“, „седмично вдъхновение“ и т.н. Тук ще прочете любопитни информации от музикалния бизнес, а също така и от света като цяло – не са чужди световната политика, обществените явления, любопитни информации и др.

Истинските фенове на Радио 1 Рок са му фенове и в социалните мрежи. Станете част от общността! Там можете да се потопите още повече в рок идилията и да получавате актуална информация от света на рок музиката и дневния ред на радиото.

Готови ли сте за рок? Не пропускайте възможността да усетите ритъма с помощта на Радио 1 Рок. Почти десетилетие радиото е верен спътник на любителите на рока и е изградило добра репутация сред тях. Това е оценка, която не може да бъде пренебрегната!

Честоти на излъчване на Радио 1 Рок:

София 98,3 MHz; Пловдив 104,3 MHz; Стара Загора 103,4 MHz; Сливен 98,0 MHz; Бургас 105,9 MHz; Варна 101,5 MHz; Шумен 88,3 MHz; Велико Търново 105,2 MHz; Плевен 99,3 MHz;

За контакт с Радио 1 Rock

Централен офис

  • 1404 София, ул.”Риккардо Ваккарини” № 6 Б
  • тел.: 02 / 931 30 30
  • e-mail: reklama@radioreklama.bg
  • Сайт на радиото: http://www.radio1rock.bg/