Радио 1


radio 1

Радио 1 – класическите хитове!

bg radio
darik radio
radio 1
radio-1-rock
radio energy
radio fm plus
radio veronika
radio veselina
radio vitosha
radio city
radio magic fm
radio the voice
radio melody
radio zorana
radio fresh
radio nova
avtoradio
radio z-rock

Слушай Радио 1 онлайн от тук:

radio 1


alpha radio
radio ultra
radio bulgaria on air
radio bumerang
radio njoy
radio focus
bnr blagoevgrad
btv radio
radio bumerang
radio veliko tarnovo
radio classic fm
radio nova zagora
radio gea
radio 999
radio jazz fm
radio katra fm
radio mixx
radio power fm
radio sofia live
radio bella
radio berkk-m
obshtinsko radio burgas
bnr varna
radio vega
bnr vidin
radio dobrudja
radio elto
radio zetra
radio k2
radio maya
radio menes
bnr plovdiv
radio ruse
radio sevlievo
radio silver
bnr sofia
forte radio
radio hot fm
bnr shumen
bnr stara zagora
folk-radio
bnr horizont
bnr hristo botev

Радио 1 е съвременно българско радио, което има специфичната мисия да предлага на слушателите си музика, която е разпознаваема и се асоциира с миналите десетилетия. Затова не е никак случайно да чуете ламбада и изпълнители от ранга на АВВА, Елтън Джон, Марая Кери, Шер и Антонио Вивалди. Спецификата на плейлистата на Радио 1 логично привлича аудитория на по-зряла възраст – мужду 25 и 60 години.

Радиото може да бъде слушано както в ефир, така и в интернет. На сайта на Радио 1 ще откриете полезна забавна информация и новини от света на музикалния шоубизнес. Сайтът се характеризира със съвременен дизайн, изчистеност и активна работа със социалните мрежи.

Един от чаровете на радиото са т.нар. минути за класика, в които можете да се потопите в красивата музика на миналите години. Разнообразието от парчета е голямо и няма да ви омръзне нито за миг. Напротив, дори ще ви поощри да изчакате следващите минути класика.

Към днешна дата Радио 1 е българо-ирландска собственост, като мажоритарен собственик е ирландската фирма. Добре е да знаете, че това е първата радиоверига у нас с формат „Soft Adult Contemporary”. Какво ще значи това? Означава, че обхваща хитове и незабравими мелодии от 60-те години на 20 век. По този начин Радио 1 заема свое неповторимо място в българския радиоефир и става разпознаваемо за слушателите.

Радио 1 има активно присъствие в социалните мрежи и можете да следите посланията му и оттам.

Мисията на това българско радио е да предалага разнообразна музика на изпълнителите, доказали качествата и стойността си през годините. Затова често ще ви попаднат незабравими рок парчета, а също така и популярна класическа музика. С други думи, Радио 1 е настроението, от което се нуждаете, когато: пътувате към офиса, искате да се настроите на работна вълна, трябва ми атмосфера, в която да се отпуснете, или пък музикален съпровод, под който да карате колата си към морския бряг!

От музиката на Радио 1 струи романтика, неизменни човешки емоции и истории, както и добро настроение. Песните вълнуват и въздействат позитивно.

Според концепцията на радиото аудиторията му трябва да бъде преимуществено от хора с над средно образование, а също така и доход и социално положение над средното за страната. Т.е. не очаквайте да чуете песни от ниския музикален стил.

Радиото се стреми да подобрява плейлистата, като постоянно изследва вкусовете на аудиторията. Усъвършенстването е прекият път към подобряването на продукта и стремежа към разширяване на покритието на радиостанцията у нас и зад граница.

Честоти на излъчване на Радио 1:

София 106,0 MHz; Кюстендил 89,5 MHz; Благоевград 102,3 MHz; Гоце Делчев 94,6 MHz; Боровец 97,9 MHz; Ихтиман 95,2 MHz; Велинград 88,8 MHz; Пловдив 95,5 MHz; Пазарджик 87,7 MHz; Смолян 104,5 MHz; Кърджали 94,0 MHz; Стара Загора 88,8 MHz; Сливен 94,7 MHz; Бургас 90,5 MHz; Варна 93,8 MHz; Русе 88,9 MHz; Велико Търново 90,3 MHz; Габрово 104,0 MHz; Ябланица 96,1 MHz; Ботевград 95,9 MHz; Разград 98,1 MHz; Балчик 92,3 MHz; Разлог 99,6 MHz; Севлиево 91,8 MHz; Момчилград 104,3 MHz; Асеновград 107,6 MHz(очаквайте); Тервел 98,0 MHz(очаквайте); Мадан 97,3 MHz(очаквайте);

За контакти с Радио Едно:

Централен офис
1404 София, ул.”Риккардо Ваккарини” № 6 Б
тел.: 02 / 931 30 30
e-mail: reklama@radioreklama.bg