Радио Energy


radio energy

Радио Energy – Hit Music Only!

bg radio
darik radio
radio 1
radio-1-rock
radio energy
radio fm plus
radio veronika
radio veselina
radio vitosha
radio city
radio magic fm
radio the voice
radio melody
radio zorana
radio fresh
radio nova
avtoradio
radio z-rock

Слушай Радио Energy онлайн от тук:

radio energy


alpha radio
radio ultra
radio bulgaria on air
radio bumerang
radio njoy
radio focus
bnr blagoevgrad
btv radio
radio bumerang
radio veliko tarnovo
radio classic fm
radio nova zagora
radio gea
radio 999
radio jazz fm
radio katra fm
radio mixx
radio power fm
radio sofia live
radio bella
radio berkk-m
obshtinsko radio burgas
bnr varna
radio vega
bnr vidin
radio dobrudja
radio elto
radio zetra
radio k2
radio maya
radio menes
bnr plovdiv
radio ruse
radio sevlievo
radio silver
bnr sofia
forte radio
radio hot fm
bnr shumen
bnr stara zagora
folk-radio
bnr horizont
bnr hristo botev

Радио Енерджи е популярно българско радио, което има разпознаваемо име в цяла Европа. То е част от NRJ Group – компания, в която работят над 1 600 души в цял свят.

Характерният девис на радиото е HIT MUSIC ONLY, той се е запечатал в съзнанието на слушателите в 11 европейски страни. Всяка година се провеждат музикални награди NRJ в Кан, Франция. Събитието се определя като едно от най-грандиозните в музикалния бранш и събира на едно място изпълнители като Мадона, Роби Уилямс, Кайли Миноуг, Шакира, Кристина Агилера, Джъстин Тимбърлейк, Енрике Иглесиас и др. Всички те са получавали престижната награда, а всяка година много други млади изпълнители пристигат на червения килим, за да грабнат своята награда. Любопитното е, че всяка година радио Енерджи изпраща двама свои слушатели на церемонията в Кан! Готови ли сте за такова събитие в живота си? Опитайте!

Концепцията на радио Енерджи е да съчетае по оптимален начин музика, новини и атрактивни промоции. За настронието на слушателите се грижат професионални радиоводещи, които умеят да намират път към сърцето на меломаните. Активно се поддържа фейсбук страницата на радиото, като почитателите му са над 230 000. Там ще откриете любопитна информация от ежедневието на българина и материали за подобряване на настроението.

Според последни проучвания на пазара радио Енерджи е най-слушаното радио сред активното население в големите градове у нас (т.е. от хората на възраст между 18 и 49 години). Основна таргет група за радиото са активните и млади хора, които работят.

Ако се чудите каква музика ще чуете в ефира на радиото или онлайн, то това са безспорните хитове на 90-те години на 20 в. Последните звучат в съчетание с най-големите хитове от последните години.

Наскоро радио Енерджи приключи една от най-успешните си игри – „Радио ENERGY удвоява заплатата ти”. Редовно слушателите на радиото грабваха лесноспечелени пари и си тръгваха с усмивка на уста. За да бъдете и вие на седмото небе, слушайте радиото и ще научите кои са най-новите му предизвикателства.

Характерна игра за радио Енерджи е „Изчезвам след 60 секунди”. За първи път тя се проведе у нас през 2009 година. Играта представлява патентована марка на радиото и се радва на популярност сред родните радиослушатели. Дръзналият да опита получава шанса да спечели чисто нов автомобил. Научете повече информация за играта на сайта на радиото.

За да поддържате продуктивността си през целия работен ден, в ефира на радио енерджи ви очаква предаването ENERGY @ WORK. Създайте прекрасна атмосфера на работа с най-добрата комбинация от парчета от 90-те години до сега. От време на време ще получавате и актуална информация, за да сте в крак със случващото се.

Честоти на излъчване радио Energy:

Белоградчик – 90.6 MHz; Благоевград – 98.8 MHz; Бургас – 99.9 MHz; Варна – 91.2 MHz; Велико Търново – 93.9 MHz; Видин – 93.6 MHz; Девня – 96.9 MHz; Козлодуй– 95.5 MHz; Пазарджик – 89.5 MHz; Пловдив – 90.6 MHz; Провадия – 107.2 MHz; Русе – 100.5 MHz; Силистра – 101.5 MHz; Симитли – 93.3 MHz; София – 89.5 MHz; Стара Загора – 90.8 MHz

За контакти с радио Енерджи

Ефирни телефони
Тел. 02/ 483 05 43
Моб. 0888/ 895 895

За Реклама
Централен офис
1404 София, ул.”Риккардо Ваккарини” № 6 Б
тел.: 02/931 30 30
e-mail: reklama@radioreklama.bg

Офис Варна
Варна 9000, бул. „Сливница“ 24, сграда „Лендмарк“, ет.2, офис 7
тел.: 052/ 30 23 72
факс: 052/ 30 23 71

Офис Пловдив
Пловдив 4000, ул.”Константин Величков” № 2, ет 6,
Комплекс „Бизнес и търговски център – 2” /Рилон център/
тел.: 032/ 26 51 51, 032/ 26 99 88

Велико Търново
тел: 088 837 03 11; e-mail: reklamavt@radioenergy.bg