Радио Форте


forte radio
bg radio
darik radio
radio 1
radio-1-rock
radio energy
radio fm plus
radio veronika
radio veselina
radio vitosha
radio city
radio magic fm
radio the voice
radio melody
radio zorana
radio fresh
radio nova
avtoradio
radio z-rock

Слушай Радио Форте онлайн от тук:

forte radio

download


alpha radio
radio ultra
radio bulgaria on air
radio bumerang
radio njoy
radio focus
bnr blagoevgrad
btv radio
radio bumerang
radio veliko tarnovo
radio classic fm
radio nova zagora
radio gea
radio 999
radio jazz fm
radio katra fm
radio mixx
radio power fm
radio sofia live
radio bella
radio berkk-m
obshtinsko radio burgas
bnr varna
radio vega
bnr vidin
radio dobrudja
radio elto
radio zetra
radio k2
radio maya
radio menes
bnr plovdiv
radio ruse
radio sevlievo
radio silver
bnr sofia
forte radio
radio hot fm
bnr shumen
bnr stara zagora
folk-radio
bnr horizont
bnr hristo botev

Radio Forte е регионален радио излъчващо в региона на Шумен, Търговище и част от Разград, Велики Преслав, Нови Пазар, Каспичан. Намира се в гр. Шумен. Форте Радио е в българският ефир от 1 декември 1994 г. и вече повече от десет години отстоява лидерска позиция сред радиостанциите на територията на Шумен и региона, благодарение на добрата програма, музикалния формат и екипът от специалисти.

Радио Форте излъчва програма, която е адресирана към широката аудитория. Основната аудитория на радиото е на възраст от 20 до 50 години, със средно и по-висока степен образование и с доходи около средния за страната. В 24-часовата си програма форте радио поднася информация от различно естество по интересни начини и форми, умело съчетана с музика.

Radio Форте  разпространява информация в ефира, която е широко тематична: икономическа, политическа, културна, музикална, образователна, научна и друг вид социално значима. По-голямата част от излъчваната информацията има пряка връзка с живота на слушателите и отразява техните проблеми. В ефир информацията се поднася под различни форми: новини, репортажи, анкети, интервюта, коментари, публицистични предавания, игри и други.

Радио Forte излъчвна музика от различни стилове и жанрове, както и от различни години, носеща добро настроение. На всеки кръгъл час звучат две песни от български автор и изпълнител с цел популяризиране на произведения на български автори и изпълнители. Музиката е стилово разнообразна, като отразява и задоволява широките интереси и вкусове на аудиторията на радиостанцията.

Програмата на Форте Радио:

От понеделник до петък, включва 10 кратки и 2 разширени новинарски емисии, обедна и вечерна, спортни, културни и забавни рубрики.
Сутрешният блок е наситен със сервизна, полезна, любопитна и спортна информация, обслужваща града и региона, в който важен елемент е участието на слушатели, изразено чрез анкети, репортажи, открита телефонна линия и др.

В часовете следобяд, успоредно с актуалната информация в програмата са заложени забавни и игрови елементи – кулинарна рубрика „Мерудии“, хороскоп, улична обстановка, „Къде, какво, кога на тази дата в Европа“, културен афиш, „Тенекиените барабани“ – седмична коментарна рубрика за събитията в Шумен, страната и света.

Вечерни музикални предавания „Зона Зелено“ – за вечните класически хитове, „Българският ТОП 100“, „Кречетало“ и др. През уикенда – Хитовете на Форте Радио, Хороскоп с Форте радио, Седмична прогноза и други специализирани рубрики. Всяка неделя от 11 до 13 часа – Обществено-политическото предаване на ФОРТЕ РАДИО „Десетият град“ дебатира най-важните теми и събития от седмицата за града и региона, успехите и проблемите на шуменци.

За контакт с Форте Радио:

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет.5
  • Офис/Новини: 054 800 255
  • 054 80 14 14, 0887 280 508
  • sales@forteradio.com
  • office@forteradio.com
  • Сайт на радиото: http://www.forteradio.com/