Радио Фреш


radio fresh

Радио Fresh – Хитовете днес!

bg radio
darik radio
radio 1
radio-1-rock
radio energy
radio fm plus
radio veronika
radio veselina
radio vitosha
radio city
radio magic fm
radio the voice
radio melody
radio zorana
radio fresh
radio nova
avtoradio
radio z-rock

Слушай Радио Fresh онлайн от тук:

radio fresh


alpha radio
radio ultra
radio bulgaria on air
radio bumerang
radio njoy
radio focus
bnr blagoevgrad
btv radio
radio bumerang
radio veliko tarnovo
radio classic fm
radio nova zagora
radio gea
radio 999
radio jazz fm
radio katra fm
radio mixx
radio power fm
radio sofia live
radio bella
radio berkk-m
obshtinsko radio burgas
bnr varna
radio vega
bnr vidin
radio dobrudja
radio elto
radio zetra
radio k2
radio maya
radio menes
bnr plovdiv
radio ruse
radio sevlievo
radio silver
bnr sofia
forte radio
radio hot fm
bnr shumen
bnr stara zagora
folk-radio
bnr horizont
bnr hristo botev

Историята на радио Фреш започва преди малко над 20 години. Тогава то се казва Радио+. Седем години по-късно променя името си на това, което познаваме днес. От 2013 година собственик на радио Фреш е Balkan Broadcasting.

В момента радиото е едно от най-популярните сред аудиторията на възраст между 15 и 36 години. За това допринасят стилът и разнообразието на музикалните парчета, които са съобразени с тенденциите и потребностите на слушателите. Песните се въртят по радиостанцията ефирно и онлайн. Благодарение на интернет радио Фреш може да бъде слушано от всяка точка на света!

Още в ранни зори „Шоуто на блондинките” с водещи Калина и Надя ще повишат градуса на настроението ви. Трудното ставане сутрин е забравено в компанията на двете момичета с мелодични гласове. Шоуто започва в 7:00 часа сутринта и продължава до 10:00. Можете да се насладите на увлекателния им стил на водене и любопитните теми, които повдигат, и в събота между 8:00 и 10:00 часа сутринта.

Пуснете ли си радиото в 13:00 часа, с вас ще бъде Тео. Водещият ще се грижи за настроението ви до 16:00, когато започва следобедното шоу на радио Фреш – Power Music. До края на работния ден водещата Цвети ще ви зарадва с най-готините парчета в ефира. Можете да я слушате и докато карате до вкъщи, тъй като предаването продължава точно до 19:00 часа.

Радио Фреш организира няколко музикални класации – „Слушателски топ 7”, „Фреш Топ 30” и „Топ 100”. Първата класация можете да слушате всяка вечер между 19:00 и 20:00 часа. Подгответе се да чуете най-актуалните парчета! Най-хубавото е, че класацията се генерира според гласовете на слушателите и се обновява всеки ден. Така в края на работната седмица най-слабо популярните парчета биват заменяни с нови предложения.

Класацията Топ 30 е седмична и можете да я слушате от 14:00 в събота или пък повторението и в неделя от 20:00 часа вечерта.

На сайта на радиото можете да следите класациите и да обновявате плейлистите си с най-хитовите песни за сезона. Потребителите разполагат и с архив. Ако искате да усетите духа на радиото можете да използвате опцията „Виртуален тур” на сайта на радио Фреш. Надникнете зад кулисите още сега!

Най-мащабната класация на радио Фреш е Топ 100. За ваша информация тук са включени най-готините песни от изминалата година, които са попаднали и в класациите Топ 7 и Топ 30.

Ако в събота настроението ви куца, можете да се насладите на 2-часово денс шоу, наречено Global Dance Session. То стартира точно в 20:00.

Честоти на излъчване на Радио Fresh:

Варна – 100.3 MHz; Велико Търново – 104.8 MHz; Добрич – 100.5 MHz; Кърджали – 90.5 MHz; Кюстендил – 104.5 MHz; Плевен – 89.9 MHz; Пловдив – 103.3 MHz; Русе – 93.6 MHz; Сливен – 105.7 MHz; София – 100.3 MHz; Стара Загора – 104.6 MHz; Шумен – 91.9 MHz

За конткти с Радио Фреш:

София
ж.к.“Младост 1″, бул.“Йерусалим“
блок 51 – Бизнес сграда, ет.8
Телефон: 02 / 976 56 56
Факс: 02 / 975 04 55
Е-mail: sales@emmis.bg

Търговски отдел
София – 02 / 976 56 56, sales@emmis.bg