Радио Хоризонт


bnr horizont

Радио Хоризонт – Българското Национално Радио

bg radio
darik radio
radio 1
radio-1-rock
radio energy
radio fm plus
radio veronika
radio veselina
radio vitosha
radio city
radio magic fm
radio the voice
radio melody
radio zorana
radio fresh
radio nova
avtoradio
radio z-rock

Слушай Радио Хоризонт онлайн от тук:

bnr horizontalpha radio
radio ultra
radio bulgaria on air
radio bumerang
radio njoy
radio focus
bnr blagoevgrad
btv radio
radio bumerang
radio veliko tarnovo
radio classic fm
radio nova zagora
radio gea
radio 999
radio jazz fm
radio katra fm
radio mixx
radio power fm
radio sofia live
radio bella
radio berkk-m
obshtinsko radio burgas
bnr varna
radio vega
bnr vidin
radio dobrudja
radio elto
radio zetra
radio k2
radio maya
radio menes
bnr plovdiv
radio ruse
radio sevlievo
radio silver
bnr sofia
forte radio
radio hot fm
bnr shumen
bnr stara zagora
folk-radio
bnr horizont
bnr hristo botev

Програма „Хоризонт“ на Българското Национално Радио излъчва 24 часа в денонощието и предлага както музика, така и много актуална информация. Любопитното е, че в плейлистата преобладават многобройни музикални стилове, а това прави радиото изключително атрактивно и привлекателно за аудитория с различни вкусове. За таргет група е трудно да се говори, тъй като радиото е нагърбено със задачата да предоставя информация на всеки един член на обществото.

От години радио Хоризонт се е специализирало в съчетаването на музикалните парчета с информационния поток по начин, който ги прави по-добре възприемани от слушателите. Това е негова специфична черта, която го отличава от другите радиа в българския ефир. Един от девизите на радио Хоризонт гласи: „Бързо, но задълбочено!“ А това означава, че журналистите в екипа не просто разказват, те откриват същността на новината и успяват да оформят така, че да бъде достъпна за аудиторията чрез медия като радиото.

Тук информацията винаги е проверена, тя е актуална и важна, характеризира се с коментарност, интервюта, репортажи, разкриване на различни гледни точки, участие на кореспонденти от страна и зад граница. Високото качество на журналистическата работа в радио Хоризонт е неоспорима. Често информациите, които то излъчва, се появяват в други родни медии с изрично позоваване на радиото като авторитет.

Всяко едно предаване по радио Хоризонт има свои автори, аниматори и модератори. Връзката със слушателя се поддържа постоянно, това създава условия на интерактивност, които в съвременния свят са задължителни. По този начин радиото създава отношения на доверие със слушателите и постоянно е отворено за техните гледни точки и проблеми. За оптимален ефект, радиото използва програмите на 5-те регионални радиостанции.

Освен новини за случващото се у нас и зад границата, по радио Хоризонт ви очакват новини от света на музиката.

Открояват се няколко програмни блока – сутрешен, преди обед, по обедно време и привечер. В този отрязък от време слушателите получават различни информации, могат да чуят интервюта, коментари и репортажи. В края на всяка седмица спортните фенове получават синтезирана информация за всичко от света на спорта.

Емблематично предаване е „Неделя 150“. Тук се срещат гледните точки на журналисти, експерти в различни области, сред които политици, обществени дейци и т.н. В това предаване се дискутират актуалните събития през изминалата седмица.

На сайта на радио Хоризонт, който е част от сайта на БНР, ви очаква изобилие от новини, програма на радиото, списък с различните предавания и връзка към профила на радиото в социалната мрежа. Като негов фен, можете да следите дневния му ред и да се информирате за случващото се у нас и в чужбина.

Честоти на излъчване на радио Хоризонт:

Айтос   88.00 MHz; Бургас   90.20 MHz; Варна 100.9 MHz; Велико Търново   96.00 MHz; Велинград   89.80 MHz; Враца 103.4 MHz; връх Ботев 100.9 MHz; Габрово 103.2 MHz; Гоце Делчев 100.3 MHz; Добрич 104.3 MHz; Дупница 104.1 MHz; Каварна   88.10 MHz; Карлово   99.40 MHz; Карнобат   95.00 MHz; Котел 103.7 MHz; Лом   87.60 MHz; Малко Търново   90.20 MHz; Монтана 100.4 MHz; Несебър 102.5 MHz; Панагюрище 100.1 MHz; Плевен 102.7 MHz; Пловдив   88.10 MHz; Попово 103.5 MHz; Разград 103.5 MHz; Русе 103 MHz; Самоков   88.20 MHz; Свиленград   99.70 MHz; Свиленград   89.20 MHz; Своге 102.4 MHz; Силистра 103.3 MHz; Сливен   87.80 MHz; Смолян 101.6 MHz; София 103 MHz; Тетевен   87.70 MHz; Тутракан   88.50 MHz; Търговище   92.80 MHz; Хасково 105.8 MHz; Шумен 102 MHz;

За контакти с Радио Хоризонт:

  • София 1040, булевард Драган Цанков 4
  • телефон: 02/ 9336571, 9336559
  • e-mail: horizont@bnr.bg
  • Сайт на радиото: http://bnr.bg/horizont
  • Facebook: https://www.facebook.com/HorizontBNR