Радио Magic FM


radio magic fm

Radio Magic FM – Най-добрата музика от ’80-те години до днес

bg radio
darik radio
radio 1
radio-1-rock
radio energy
radio fm plus
radio veronika
radio veselina
radio vitosha
radio city
radio magic fm
radio the voice
radio melody
radio zorana
radio fresh
radio nova
avtoradio
radio z-rock

Слушай Радио Magic FM онлайн от тук:

radio magic fm


alpha radio
radio ultra
radio bulgaria on air
radio bumerang
radio njoy
radio focus
bnr blagoevgrad
btv radio
radio bumerang
radio veliko tarnovo
radio classic fm
radio nova zagora
radio gea
radio 999
radio jazz fm
radio katra fm
radio mixx
radio power fm
radio sofia live
radio bella
radio berkk-m
obshtinsko radio burgas
bnr varna
radio vega
bnr vidin
radio dobrudja
radio elto
radio zetra
radio k2
radio maya
radio menes
bnr plovdiv
radio ruse
radio sevlievo
radio silver
bnr sofia
forte radio
radio hot fm
bnr shumen
bnr stara zagora
folk-radio
bnr horizont
bnr hristo botev

Радио Magic FM излъчва у нас от сравнително скоро време. Стартира дейността си у нас като част от европейска верига радиостанции през 2010 година. То е наследник на радио Атлантик, което се излъчва в периода от 2001 до 2010 година.

Аудиторията на радио Magic FM се състои главно от зрели хора, на възраст между 25 и 44 години. Програмата се определя като Adult Contemporary, като музикалните парчета се съчетават по уникален начин с различни интересни рубрики и освежаващи игри.

Радио Magic FM е предпочитаното радио за хората, които обичат да слушат световни и бг хитове от 80-те и 90-те години. Тази музика е свързана със сантиментални моменти от живота на всеки един слушател и е печеливша стратегия.

Сайтът на радиото е изключително добре структуриран. Съдържанието се обновява редовно и допълнително аргажира аудиторията, подобаващо на съвременните нужди на човека, който е свикнал да бъде активен и да може да получава достъп до все повече медийни продукти.

На сайта ви очакват любопитни новини, програма на радиото, класации, игри, плейлисти, подробна информация за предаванията и др. Можете да станете част от феновете на радиото в социалните мрежи. Там винаги ще бъдете в крак с дейността на радиото и ще получавате допълнителна доза добро настроение.

Сред най-популярните имена на водещите в радио Magic FM са: Митко Павлов, Балин Балинов, Ася Александрова, Наталия Радева, Елена Бозова, Динка Желязкова, Мира Екова и др.

От 8:00 до 11:00 всеки делничен ден можете да се насладите на професионалния подход на Митко Павлов. Сутринта е по-слънчева и лъчезарна, когато гласът на водещия зазвучи по любимото радио.

Най-добрата музика от последните 3 десетилетия ще чуете в предаването „Най-добрата музика“. То се излъчва всяка събота и неделя и ще ви снабди със здравословна доза поп и рок хитове.

Ако искате да се потопите в атмосферата на 80-те години, радио Magic FM ще отговори на потребността ви. От понеделник до петък между 20:00 и 21:00 часа вечерта ще чувате само парчета от това десетилетие на 20 век.

В духа на последователността в 21:00 часа започва едночасово излъчване на хитове от 90-те. Отличен преход, който плавно превежда слушателя от една епоха в друга.

Водещата Елена Бозова е натоварена със задачата да ви забавлява по време на работа. Предаването й се излъчва всеки делничен ден от 11:00 до 15:00 часа. То е разделено на две части от по два часа – „Просто питам“ и „За машините и хората“. През първата част слушателите са поканени да участват активно във фейсбук страницата на радиото. Там се задават въпроси, като няма грешни отговори. Характерът им варира от сериозен до забавен. А за най-верните фенове има награди.

Честоти на излъчване радио Magic FM :

Габрово 98.6 MHz; Козлодуй 100.2 MHz; Пловдив 97.7 MHz;  София 92.4 MHz

За контакти с Радио Magic FM:

Доставчик – “Агенция Атлантик” ЕООД

СОФИЯ

ул. „Сребърна“ 21
тел./факс: 02/ 9 1000
office@bssmedia.bg

ПЛОВДИВ

ул. „Кавала” 20
п.к. 1407
тел.: 0889 23 71 96
тел./факс: 032/ 640 260
office@bssmedia.bg

Сайт на радиото: http://www.magicfm.bg/
Facebook: https://www.facebook.com/magicfm