Радио Melody


radio melody

Радио Melody – всяка песен има история с теб!

bg radio
darik radio
radio 1
radio-1-rock
radio energy
radio fm plus
radio veronika
radio veselina
radio vitosha
radio city
radio magic fm
radio the voice
radio melody
radio zorana
radio fresh
radio nova
avtoradio
radio z-rock

Слушай Радио Melody онлайн от тук:

radio melody


alpha radio
radio ultra
radio bulgaria on air
radio bumerang
radio njoy
radio focus
bnr blagoevgrad
btv radio
radio bumerang
radio veliko tarnovo
radio classic fm
radio nova zagora
radio gea
radio 999
radio jazz fm
radio katra fm
radio mixx
radio power fm
radio sofia live
radio bella
radio berkk-m
obshtinsko radio burgas
bnr varna
radio vega
bnr vidin
radio dobrudja
radio elto
radio zetra
radio k2
radio maya
radio menes
bnr plovdiv
radio ruse
radio sevlievo
radio silver
bnr sofia
forte radio
radio hot fm
bnr shumen
bnr stara zagora
folk-radio
bnr horizont
bnr hristo botev

За вас музиката е живот! Можете да оприличите всяко свое настроение на песен, чийто текст познавате наизуст. На възраст сте между 19 и 54 години. Разполагате се с борбен дух, оптимизъм и енергия за купон в продължение на поне два дни без прекъсване.

Ако разпознавате себе си в този профил, вашата станция е Радио Melody, част от една от най-големите медийни групи в България – bTV Radio Group, в чието портфолио влизат още 4 родни радиостанции – N-Joy, Z-Rock, Jazz FM, Classic FM и bTV Radio.

Радио Melody предлага на аудиторията както съвременни парчета, така и музика от 60-те години на 20 в. Репертоарът категорично е предимство, тъй като позволява да се пускат уникални компилации и да се правят бързи скокове от една музикална епоха в друга. Това създава усещане за динамичност и непреходност на парчетата.

Песните от последните няколко десетилетия са залог за успех сред аудиторията. Те сплотяват различните поколения и създават мостове между тях. Ако търсите музика, която със сигурност ще ви накара да се усмихнете – дали за купон, или за релакс, заложете на Радио Melody!

Тук отсъства излишното говорене на водещите. Защо? Защото няма водещи. А новините са на всеки час, което автоматично означава, че винаги ще бъдете в крак със случващото се в столицата.

Радиостанцията започва да излъчва около средата на 2007 година. След успешна рекламна кампания, името на радиото се налага и в момента се радва на популярност сред феновете на поп-мелъди стила и класическите бг хитове. Днес Радио Melody е синоним на забавна и актуална музика, която ще накара всеки да се пораздвижи, дори в най-студеното време или пък в най-мрачния ден!

Екипът от професионалисти зад пулта на Радио Melody се грижи едновременно както за настроението на слушателите в столицата, така и за информираността им. За това говори активно поддържаният електронен сайт, който предлага най-нова информация от света на музиката. А кой меломан не обича да чете любопитни новини за изпълнители, групи, концерти и т.н.?

В сайта феновете на радиото могат да научат повече за актуалните игри, които текат в ефир, а също така и да се възползват от опцията да слушат радиото онлайн.

Сайтът на радио Melody се характеризира с изчистен дизайн, интуитивност и ненатрапчивост. Можете лесно да откриете всяка една информация, която е предизвикала интереса ви в ефир, но желаете да видите с очите си. За това допринася и снимковият материал, който е качествен и тематично добре подбран.

Слушайте радио Melody, защото „всяка песен има история с теб!”

За Контакти с радио Melody:

  • Адрес: София 1504, улица Панайот Волов 3
  • тeлефон: 02/ 422 5072, 943 0925
  • факс: 02/ 943 0926
  • e-mail: jazzfm@netbg.com
  • Сайт на радиото: http://www.melodybg.com/
  • Facebook: https://www.facebook.com/Radio-Melody-386286736552/timeline/