Радио Нова


radio nova

radioplayerРадио Nova – Just Listen!

Стартирането на радио Нова в българския ефир е точно на 1 януари 2004 година. В началото излъчва само в София, Варна и Стара Загора, като накрая стеснява обсега си само до столицата. Днес можете да слушате радиото както ефирно, така и онлайн. Затова няма значение къде се намирате. Важно е да разполагате с компютър, смартфон или друго устройство, което разполага с интернет връзка.

Радио Нова е специфично радио. То е специализирано в пускането на електронна музика. Очаква ви разнообразие от музикални парчета в стил house, chillout, lounge, club, а също така dance, dnb и други.

Пускайки си радио Нова, вие ще попаднете в света на електронната музика. От най-ранни зори до късна доба няма да чуете нищо по-различно, но пък програмата е разделена на тематични предавания. Сутрин се пригответе за миксове от световната хаус музика. В края на работния ден пък ви очакват ексклузивни сетове от световната сцена. Така задръстванията и умората от изтощителния работен ден не ви правят впечатление, напротив, готови сте да използвате максимално оставащата част деня! А нея отново можете да запълните с радио Нова, тъй като то излъчва денонощно и вечерната програма варира, за да не ви е скучно никога.

Ако DJ Borra, Kikk, Silver, Deso, Andreaz, Chus, David Guetta и Roger Sanchez ви говорят нещо, това радио е за вас.

Радио Нова разполага със сайт, на който можете да се информирате за всичко най-интересно в света на електронната музика. Очакват ви програма на радиото и възможност да прослушате актуални тракове. Дизайнът на сайта е изчистен и максимално улеснен откъм употреба. Няма как да се загубите. Няма кой знае колко допълнителна информация за предаванията, но пък имената на изпълнителите на електронна музика говорят сами за себе си. Това често е напълно достатъчно!

Можете да станете фен на радио Нова във фейсбук и да следите отблизо програмата му. В момента радиото е любимо на над 32 000 души! Страхотна компания от фенове на един от най-популярните в наши дни стилове музика.

В рубриката „Актуално” ще намерите нова информация от света на музиката, киното и шоубизнеса. За допълнително разнообразяване на ежедневието присъстват и любопитни факти и прогнози от обществения живот.

Докато в началото радио Нова се фокусира върху излъчването на house, chillout и lounge музика, днес плейлистата му е много по-богата. Звученето е подобрено и с парчета progressive, tech house и еlectro house.

Към днешна дата можете да чуете уникални миксове, които са се превърнали в хитове на култови места като Ибиса, Маями и др.

Честоти на излъчване радио Нова:

София на 101.7 MHz

За контакт с радио Nova:

За реклама
1404 София, ул.”Риккардо Ваккарини” № 6 Б
тел.: 02/951 51 00
e-mail: reklama@radioreklama.bg