Радио Нова


radio nova

Радио Nova – Just Listen!

bg radio
darik radio
radio 1
radio-1-rock
radio energy
radio fm plus
radio veronika
radio veselina
radio vitosha
radio city
radio magic fm
radio the voice
radio melody
radio zorana
radio fresh
radio nova
avtoradio
radio z-rock

Слушай Радио Нова онлайн от тук:

radio nova


alpha radio
radio ultra
radio bulgaria on air
radio bumerang
radio njoy
radio focus
bnr blagoevgrad
btv radio
radio bumerang
radio veliko tarnovo
radio classic fm
radio nova zagora
radio gea
radio 999
radio jazz fm
radio katra fm
radio mixx
radio power fm
radio sofia live
radio bella
radio berkk-m
obshtinsko radio burgas
bnr varna
radio vega
bnr vidin
radio dobrudja
radio elto
radio zetra
radio k2
radio maya
radio menes
bnr plovdiv
radio ruse
radio sevlievo
radio silver
bnr sofia
forte radio
radio hot fm
bnr shumen
bnr stara zagora
folk-radio
bnr horizont
bnr hristo botev

Стартирането на радио Нова в българския ефир е точно на 1 януари 2004 година. В началото излъчва само в София, Варна и Стара Загора, като накрая стеснява обсега си само до столицата. Днес можете да слушате радиото както ефирно, така и онлайн. Затова няма значение къде се намирате. Важно е да разполагате с компютър, смартфон или друго устройство, което разполага с интернет връзка.

Радио Нова е специфично радио. То е специализирано в пускането на електронна музика. Очаква ви разнообразие от музикални парчета в стил house, chillout, lounge, club, а също така dance, dnb и други.

Пускайки си радио Нова, вие ще попаднете в света на електронната музика. От най-ранни зори до късна доба няма да чуете нищо по-различно, но пък програмата е разделена на тематични предавания. Сутрин се пригответе за миксове от световната хаус музика. В края на работния ден пък ви очакват ексклузивни сетове от световната сцена. Така задръстванията и умората от изтощителния работен ден не ви правят впечатление, напротив, готови сте да използвате максимално оставащата част деня! А нея отново можете да запълните с радио Нова, тъй като то излъчва денонощно и вечерната програма варира, за да не ви е скучно никога.

Ако DJ Borra, Kikk, Silver, Deso, Andreaz, Chus, David Guetta и Roger Sanchez ви говорят нещо, това радио е за вас.

Радио Нова разполага със сайт, на който можете да се информирате за всичко най-интересно в света на електронната музика. Очакват ви програма на радиото и възможност да прослушате актуални тракове. Дизайнът на сайта е изчистен и максимално улеснен откъм употреба. Няма как да се загубите. Няма кой знае колко допълнителна информация за предаванията, но пък имената на изпълнителите на електронна музика говорят сами за себе си. Това често е напълно достатъчно!

Можете да станете фен на радио Нова във фейсбук и да следите отблизо програмата му. В момента радиото е любимо на над 32 000 души! Страхотна компания от фенове на един от най-популярните в наши дни стилове музика.

В рубриката „Актуално” ще намерите нова информация от света на музиката, киното и шоубизнеса. За допълнително разнообразяване на ежедневието присъстват и любопитни факти и прогнози от обществения живот.

Докато в началото радио Нова се фокусира върху излъчването на house, chillout и lounge музика, днес плейлистата му е много по-богата. Звученето е подобрено и с парчета progressive, tech house и еlectro house.

Към днешна дата можете да чуете уникални миксове, които са се превърнали в хитове на култови места като Ибиса, Маями и др.

Честоти на излъчване радио Нова:

София на 101.7 MHz

За контакт с радио Nova:

За реклама
1404 София, ул.”Риккардо Ваккарини” № 6 Б
тел.: 02/951 51 00
e-mail: reklama@radioreklama.bg