Радио Шумен


bnr shumen
bg radio
darik radio
radio 1
radio-1-rock
radio energy
radio fm plus
radio veronika
radio veselina
radio vitosha
radio city
radio magic fm
radio the voice
radio melody
radio zorana
radio fresh
radio nova
avtoradio
radio z-rock

Слушай Радио Шумен онлайн от тук:

bnr shumen

download


alpha radio
radio ultra
radio bulgaria on air
radio bumerang
radio njoy
radio focus
bnr blagoevgrad
btv radio
radio bumerang
radio veliko tarnovo
radio classic fm
radio nova zagora
radio gea
radio 999
radio jazz fm
radio katra fm
radio mixx
radio power fm
radio sofia live
radio bella
radio berkk-m
obshtinsko radio burgas
bnr varna
radio vega
bnr vidin
radio dobrudja
radio elto
radio zetra
radio k2
radio maya
radio menes
bnr plovdiv
radio ruse
radio sevlievo
radio silver
bnr sofia
forte radio
radio hot fm
bnr shumen
bnr stara zagora
folk-radio
bnr horizont
bnr hristo botev

Радио Шумен излъчва 24 – часова програма дневно, която ефирно покрива региона на цяла Североизточна България – областните градове Шумен, Разград, Търговище, Силистра, Добрич, Варна, Русе, както и всички населени места в съответните области. Радио Шумен има своя постоянна аудитория и в регионите на Бургас, Велико Търново, Ямбол. Това е факт, обусловен от техническите параметри на радиоефира, обезпечен с УКВ обхвата за Североизточна и средновълновия обхват за цяла Източна България.

Спецификата на слушателската аудитория определя средностатистическия потребител на ефира като човек около и над средната възраст /35-60г./, в активна житейска позиция. По отношение на стратегията на рекламните продажби в ефира на радиото тази особеност предполага следните позитивни изводи:

– това е добър пазар за високооборотни стоки за всекидневна употреба
– устойчив потенциал за рекламни продажби в областта на строителния бизнес, агробизнеса,бизнеса с услуги
– добра възможност за партниране с малки и средни фирми, които имат локално и регионално присъствие и за които националният рекламен пазар не представлява цел
– потенциалната аудитория от около 2 милиона слушатели е сериозна възможност за включване на ефира на Радио Шумен в рекламни кампании на корпоративни клиенти

Форматът на Радио Шумен го определя като тип обществена медиа със сериозна публицистика, подчертана честота на новинарски емисии, разнообразна музикална среда, всекидневно присъствие на магазинен тип предаване и интерактивен блок. Тази даденост е база за висока степен на слушателско доверие по отношение на радиото – не случайно и досега БНР, част от структурата на което е и Радио Шумен си остава медиата с най-висок рейтинг на доверие в България. Подобен фактор позволява съществуването на един подчертано положителен контекст, в който се осъществяват рекламните кампании на клиентите на Радио Шумен. Това разбира се е оценено и от много рекламни агенции, както и от рекламни отдели на големи клиенти. В последните години в ефира на Радио Шумен редовно присъстват големите рекламодатели на българския пазар – М-ТЕЛ, Винпром “Пещера”, “Шуменско пиво”, ОМV, “Мото Пфое”, ДЗИ, Булстрад, ОББ, Банка ДСК, Про Кредит Банк, Кредити Джет Кеш, Меком холдинг и др.

Към всичко това можем да добавим, че по рейтинг Радио Шумен е в първата десетка на радиостанциите с национална значимост и на второ място по пазарен дял /след “Хоризонт”/ в своя радиорайон. Като се има предвид, че медиата има своята 34 годишна история, което e гаранция за опит в радиоразпространението, журналистическата работа и професионалната приемственост, то може да се каже, че всичко това е гаранция за професионално обезпечени и перфектно реализирани рекламни кампании със самочувствие на добър партньор.

За контакти с Радио Шумен:

  • Шумен 9700, улица Добри Войников 7
  • телефон: 054/ 855 121, 855 124, 855 112, 855 113
  • e-mail: news@radioshumen.net, admin@radioshumen.net
  • Сайт на радиото: http://bnr.bg/shumen