Радио The Voice


radio the voice

Радио The Voice – We Love Music!

bg radio
darik radio
radio 1
radio-1-rock
radio energy
radio fm plus
radio veronika
radio veselina
radio vitosha
radio city
radio magic fm
radio the voice
radio melody
radio zorana
radio fresh
radio nova
avtoradio
radio z-rock

Слушай Радио The Voice онлайн от тук:

radio the voice


alpha radio
radio ultra
radio bulgaria on air
radio bumerang
radio njoy
radio focus
bnr blagoevgrad
btv radio
radio bumerang
radio veliko tarnovo
radio classic fm
radio nova zagora
radio gea
radio 999
radio jazz fm
radio katra fm
radio mixx
radio power fm
radio sofia live
radio bella
radio berkk-m
obshtinsko radio burgas
bnr varna
radio vega
bnr vidin
radio dobrudja
radio elto
radio zetra
radio k2
radio maya
radio menes
bnr plovdiv
radio ruse
radio sevlievo
radio silver
bnr sofia
forte radio
radio hot fm
bnr shumen
bnr stara zagora
folk-radio
bnr horizont
bnr hristo botev

Ако се чудите как да създадете жизнерадостна атмосфера у дома, не стойте на едно място, а си пуснете радио The Voice! Радиото е в българския ефир от 2007 година и е ориентирано към широка таргет група слушатели. В плейлистата му ще срещнете парчета от dance, hip hop и R&B.

Това едно от малкото радиа в родния ефир, което разполага със собствена телевизия. Ефирно радио The Voice може да се слуша в София и Пловдив, а онлайн от всяка точка на планетата. То е разпознаваемо и зад граница. Например, в Швеция, Дания, Норвегия и Финландия.

Характерна особеност на радио The Voice е, че съчетава умело кратки музикални новини с излъчването на български и чуждестранни хитове. Слушателите имат възможност да чуят послания от един от най-популярните имена на музикалната сцена и т.н.

Радио The Voice разполага с подробен онлайн сайт, на който можете да проследите предаванията и медийното съдържание. Сред водещите се отличават имената на Жорж, Dj Sunny, Ванчела, влогъра Емил Конрад и KP London.

Ванчела, чието име често се изписва като Vanchella, е свежата съставка в екипа на радиото. За нея музиката е начин на живот. Започва да се занимава с телевиция от 2007 година. Тя е не само водеща, но и сценарист. Ванчела се увлича и по фотографията, каренето на сноуборд и пътешествията. Често обича да посещава конценти, фестивали и партита с електронна музика.

Водещият Жорж е френски възпитаник и се занимава с музика от детска възраст. Популярен е с участията си в риалити формати у нас. И той като Ванчела обича да пътува и да бъде в купонджийски компании.

Биографията на KP London е любопитна. Роден е в Техеран, но от 10-годишна възраст живее в Торонто. Музиката става неразделна част от живота му през 1993 година, когато чува небезизвестния диджей Крис Шепърд. Днес можете да чуете водещия по 5 радиостанции из цял свят, както и в много онлайн платформи. Събота вечер можете да се насладите на таланта му по The Voice.

На сайта на радиото можете да разгледате актуалната програма и да изберете предаване, което е по ваш вкус и стил. Ако пък сте били завладени от определено предаване, можете да го прослушате пак. На сайта на радио The Voice се поддържа подкаст.

Заслужава си да хвърляте по едно око на класациите. Те се обновяват ежеседмично и новите парчета, които вълнуват световната сцена, не закъсняват.

За пълно удовлетворение от досега с радиото и водещите слушателите разполагат с камера, с която могат да наблюдават случващото се в студиото!

Честоти на излъчване на радио The Voice:

София – 96,2 FM, Пловдив – 106 FM, Карнобат – 93,3 FM, Смолян – 88,2 FM

За контакти с радио The Voice:

  • Адрес: София 1407, улица Сребърна 21
  • телефон: 02/ 91000 (реклама)
  • e-mail: office@bssmedia.bg