Радио Ултра


radio ultra

Радио Ултра – модерен фолк и супер хитове!

bg radio
darik radio
radio 1
radio-1-rock
radio energy
radio fm plus
radio veronika
radio veselina
radio vitosha
radio city
radio magic fm
radio the voice
radio melody
radio zorana
radio fresh
radio nova
avtoradio
radio z-rock

Слушай Радио Ултра онлайн от тук:

radio ultra

Перникdownload
Благоевградdownload

Санданскиdownload

alpha radio
radio ultra
radio bulgaria on air
radio bumerang
radio njoy
radio focus
bnr blagoevgrad
btv radio
radio bumerang
radio veliko tarnovo
radio classic fm
radio nova zagora
radio gea
radio 999
radio jazz fm
radio katra fm
radio mixx
radio power fm
radio sofia live
radio bella
radio berkk-m
obshtinsko radio burgas
bnr varna
radio vega
bnr vidin
radio dobrudja
radio elto
radio zetra
radio k2
radio maya
radio menes
bnr plovdiv
radio ruse
radio sevlievo
radio silver
bnr sofia
forte radio
radio hot fm
bnr shumen
bnr stara zagora
folk-radio
bnr horizont
bnr hristo botev

Радио Ултра е продукт, който се съобразява с потребностите на любителите на фолк музиката. То обещава да даде на слушателите си не просто музика, а подбор на парчета, които най-точно отразяват атмосферата на населеното място, където се слуша. Това е гаранция за отличен поглед към вкуса на аудиторията във всеки един град, където радиото се излъчва.

Това е първата радиоверига в Югозападна България. Тя излъчва в няколко града – Костинброд, Перник, Благоевград, Кресна, Сандански и Петрич и др., достигайки различни групи от обществото и удовлетворявайки потребностите им. Таргет група на радиото са млади, стари, богати, бедни, жени и мъже. На практика ограничения няма, защото подборът на песните е съобразен с разнообразни вкусове.

Самото начало на радио Ултра е положено през октомври 2005 година. Излъчва 24 часа в денонощието и предлага собствена програма вече повече от десетилетие. За настроението на слушателите се грижи екип от професионалисти. Сред тях има радиоводещи и диджеи.

Характерно за радиото е организирането на поздравителни концерти. Те представляват интерес както от страна на рекламодатели, така и от слушатели.

Едно от емблематичните неща, свързани с радио Ултра, е вечерното DJ Party. Можете да станете част от слушателите му всяка вечер от 19:00 часа. Подгответе се за добро настроение, забава и релакс! Краят на работния ден е факт и е време да се поразтоварите.

Целта на шоуто е да се доближи до слушателя, да бъде негов приятел и съюзник, независимо какви планове има той за вечерта. След края на работния си ден можете да отправите позитивното си послание към приятел, роднина или колега. Това става както по телефона, така и чрез онлайн платформа. Възползвайте се от възможността и озарете деня на своите близки! Те заслужават да бъдат обичани, уважавани и оценени.

Друга инициатива на радиото е т.нар. „SMS CHART“. Това е музикалната класация на радиото, в която всеки слушател може да даде своя вот и да направи любимото си парче хит. Какво по-хубаво от това, когато любимото ти радио знае кои са песните, които те вълнуват най-силно във всеки един момент!

На сайта на радиото слушателите, които обичат да получават повече и да сърфират из интернет, могат да получат достъп до актуални информации, свързани с любимата им радиостанция, и да прочетат любопитни новини от света на фолк музиката. Дизайнът на сайта е опростен и ненатоварващ. Само с един поглед ще се ориентирате къде каква информация е поместена.

Ако искате всички да знаят, че сте фен на радио Ултра, станете част от приятелите му в социалните мрежи!

Честоти на излъчване на радио Ултра:

Перник 97.0 MHz; Благоевград 92.6 MHz; Симитли 88.3 MHz; Кресна 106.8 MHz; Сандански 103.4 MHz; Петрич 88.4 MHz

За контакт с радио Ултра:

  • Адрес: гр. Благоевград ул. Тодор Александров 3
  • Телефон: 0886 33 33 53
  • e-mail: radio_ultra@abv.bg
  • Сайт на радиото: http://radioultra.bg/
  • Facebook: https://www.facebook.com/HitRadioULTRA