Радио Вероника


radio veronika

Радио Вероника – Ритъмът на сърцето!

bg radio
darik radio
radio 1
radio-1-rock
radio energy
radio fm plus
radio veronika
radio veselina
radio vitosha
radio city
radio magic fm
radio the voice
radio melody
radio zorana
radio fresh
radio nova
avtoradio
radio z-rock

Слушай Радио Вероника онлайн от тук:

radio veronika


alpha radio
radio ultra
radio bulgaria on air
radio bumerang
radio njoy
radio focus
bnr blagoevgrad
btv radio
radio bumerang
radio veliko tarnovo
radio classic fm
radio nova zagora
radio gea
radio 999
radio jazz fm
radio katra fm
radio mixx
radio power fm
radio sofia live
radio bella
radio berkk-m
obshtinsko radio burgas
bnr varna
radio vega
bnr vidin
radio dobrudja
radio elto
radio zetra
radio k2
radio maya
radio menes
bnr plovdiv
radio ruse
radio sevlievo
radio silver
bnr sofia
forte radio
radio hot fm
bnr shumen
bnr stara zagora
folk-radio
bnr horizont
bnr hristo botev

Радио Вероника заема свое специфично място в радиоефира на България. Аудиторията му е пъстра и често бива слушано по най-различни поводи, но най-често на купони, в заведения и други увеселителни места. Конкретната възраст на слушателите не може да бъде определена. Радио Вероника се слуша от хора на всякаква възраст.

Радиото започва да излъчва през 2007 година. Специализирало се в пускането на чалга парчета, които не са продукт на Payner Records. По този начин в ефира се предоставя място за изява на други изпълнители у нас и зад граница.

Когато казваме, че ще чуете поп фолк в ефира на радио Вероника, трябва да знаете, че това е мястото, на което можете да чуете както съвременни парчета в този стил, така и утвърдени песни от миналото.

Радио Вероника се гордее с потенциала си да пуска музика, която не можете да чуете на друго място.

Можете да слушате радиото както ефирно, така и онлайн. Сайтът на радиото е съвременен и изчистен. Предлага достъп до любопитна информация от сферата на музикалния бизнес. Активно е присъствието на радио Вероника и в социалните мрежи. Във Фейсбук феновете на радиото наброяват над 50 000.

С цел максимално покритие на възможно най-голяма аудитория радио Вероника пуска не само родни поп фолк парчета, но и такива от целия Балканския полуостров – турски, гръцки, сръбски и т.н. Набляга се на хитовете и този тип песни, които могат да допаднат на поп фолк слушателите.

Няколко са предаванията, които ще привлекат интереса ви в ефира на радиото. Сред тях са „Искам да чуя”, „6 без 10” и „Plazza Dance Mix”.

Първото предаване започва от 15:00 часа и продължава цели три часа. В рамките на „Искам да чуя” ще се наслаждавате на песните, които сами изберете! Страхотна възможност, която допълнително активира слушателите на радиото.

Всеки петък и събота от 17:50 можете да чуете най-добрата музика от ретро чалгата. Това предаване дълго време нямаше подобно на себе си в родния ефир, но след време се появи такова и в радио Веселина. Ретро чалгата е любима на много слушатели, които я свързват с минал опит, а и я предпочитат пред съвременните по-дискотечни и модерни варианти.

Вниманието ви заслужава и предаването Plazza Dance Mix. То се излъчва всеки петък и събота, съответно от 22:00 и от 22:00 часа. Очаква ви цяла поредица хитови дискотечни парчета, които няма да ви позволят да стоите безучастно в дискотеката, бара или апартамента, в който сте се събрали, за да отпразнувате важно събитие.

Честоти на излъчване на радио Вероника:

Благоевград 96.9 MHz; Варна 97.3 MHz; Велико Търново 96.7 MHz; Пловдив 93.4 MHz; Русе 99.0 MHz; София 96.7 MHz; Стapa Загора 97.4 MHz

За контакт с радио Вероника:

„Радио Tангра“ ЕАД
1404 София, ул.”Риккардо Ваккарини” № 6 Б
тел.: 02 / 951 51 00
reklama@radioreklama.bg