Радио Зорана


radio zorana

Радио Зорана – Чуйте новите Български хитове!

bg radio
darik radio
radio 1
radio-1-rock
radio energy
radio fm plus
radio veronika
radio veselina
radio vitosha
radio city
radio magic fm
radio the voice
radio melody
radio zorana
radio fresh
radio nova
avtoradio
radio z-rock

Слушай Радио Зорана онлайн от тук:

radio zorana


alpha radio
radio ultra
radio bulgaria on air
radio bumerang
radio njoy
radio focus
bnr blagoevgrad
btv radio
radio bumerang
radio veliko tarnovo
radio classic fm
radio nova zagora
radio gea
radio 999
radio jazz fm
radio katra fm
radio mixx
radio power fm
radio sofia live
radio bella
radio berkk-m
obshtinsko radio burgas
bnr varna
radio vega
bnr vidin
radio dobrudja
radio elto
radio zetra
radio k2
radio maya
radio menes
bnr plovdiv
radio ruse
radio sevlievo
radio silver
bnr sofia
forte radio
radio hot fm
bnr shumen
bnr stara zagora
folk-radio
bnr horizont
bnr hristo botev

Радио Зорана започва да излъчва през 2012 година и за краткия период на функционирането си се е утвърдило като радио, което активно подкрепя българската музика. Мисията му е да внесе приятни емоции в ежедневието на българина, като за целта се популяризира музиката на българските изпълнители.

Аудиторията на радио Зорана се състои от предимно млади хора, на възраст между 20 и 40 години, чието ежедневие е динамично. Таргетът е градският човек, който обича българската култура и жадува да чуе български ритми и текст.

Според радио Зорана музиката е начин за споделяне на преживявания, ценности и емоции. На честотите на радиото ще чуете и парчета с модерно звучене и фолклорни мотиви.

Сред водещите са имена като Благовест Бичаков, Мартин Геновски, Димитър Геновски, Елеонора Славова и др. Можете да научите повече за тях на сайта на радио Зорана, който се характеризира с добър дизайн и интуитивност. Тук можете да прочетете новини и да научите актуални неща относно дейността на радиото.

От предаванията ще очертаем някои от най-интересните. Това са „Поп Топ“ с водещ Мартин Геновски. Излъчва се всеки петък от 17:00 часа, с повторение в понеделник от 9:00 часа. Това е времето, в което можете да се потопите в класация от бг хитове. Тя се подрежда в рамките на една седмица чрез зрителско гласуване на сайта на радио Зорана.

Шоуто на Геновски е интригуващо и с факта, че редовно гостуват популярни личности от сферата на киното, театъра, спорта, модата и музиката. Очакват ви още любопитни репортажи от светски събития.

Радио Зорана води активна социална политика. Точно такова е предаването „Децата са щастие“. То цели да насърчи българските семейства да имат повече деца. Предаването се осъществява в партньорство с Асоциация „Родители“. Тук ще чуете откровени интервюта с родители, които разказват своята лична история. Репортерите на радиото успешно отразяват живота на многодетните семейства в България.

Друга интересна кампания на радио Зорана е „Призвание здраве“. В него вземат участие различни специалисти по медицина и здравословен начин на живот. Излъчва се в партньорство с вестник „Лечител“, като целта му е да информира хората за здравето и начините за поддържането му. Редовно слушателите получават любопитна информация за храните, които гарантират здраве. Обръща се внимание и на вредните продукти на съвременния пазар, които нерядко попадат на трапезата на българските семейства.

От април 2015 година в ефира на Зорана се излъчва и предаването „Хоп Троп“. Ще чуете само българска народна музика. А всеки слушател е добре дошъл с поздрав към свои приятели, роднини и колеги. Поздравите се поръчват както по телефон, така и чрез фейсбук и имейл.

За контакт с радиото:

  • София 1040, пл. Македония №1, eтаж 19, офис 10
  • тел. 02/ 975 82 70
  • office@zorana.bg
  • Сайт на радиото: http://zorana.bg/