Алфа радио


alpha radio

radioplayer

Алфа радио – това е хит!

Алфа радио има 20-годишна история. Започва да излъчва през март 1996 година във Варна. Оттогава насетне радва хиляди свои слушатели с уникални компилации от няколко стила – съвременна денс музика, хаус и електронна музика. Подборът на парчета определя донякъде основната таргет група – това са предимно млади хора, които са икономически активни и се вълнуват живо от музикалните тенденции.

На честотите на Алфа радио ви очаква музика, която извира от клубния живот и е създадена за него. Компилациите допринасят за доброто настроение от сутрин до вечер. Затова, ако търсите повод да се усмихнете и да раздвижите тялото си в ритъм, не се колебайте да включите Алфа радио.

Уникалният микс от песни и сетове са гаранция за успех. Специално внимание се отделя на изявите на различни диджеи от българската и световната музикална сцена. Като са характерни лайв-включванията от горещи точки от цял свят. Това прави Алфа радио уникално, като динамиката допринася за нестихващия интерес на аудиторията и прави всеки един ден любопитен и очакван за „наблюдаване“.

В наши дни можете да слушате Алфа радио само онлайн. Това е така, тъй като през 2011 година радиото прекрати ефирното си излъчване. На негово място в момента се излъчва радио Bulgaria On Air.

Сайтът на Алфа радио е изчистен. Предлага новини от света на музиката и информира аудиторията си за най-любопитните предстоящи събития. Можете да станете фенове на радиото в социалните мрежи, за да следите изкъсо програмата му и да научавате първи за най-любопитните събития в музикалния бранш.

Радиото се характеризира с една интересна традиция – да организира партита по различни поводи. Повече за тази дейност на Алфа радио можете да прочетете на сайта.

Сред предавания интерес провокират:

В 10:00 часа сутринта всеки делник започва предаването Alpha Lounge Cаffee. Очаква ви микс, който е дело на няколко диджеи.

Предаването „Интересни времена“ пък предлага класации от миналото. Водещ е Тина, а часът на срещата е всяка събота от 11:00 часа. Четири часа по-късно можете да се насладите на предаването Cosa Nostra, което предлага микс с френски акцент, дело на Дейвид Вендета.

Всеки петък точно в полунощ стартира щоуто на Paul Oakenfold. В програмата ще го видите като  Planet Perfecto. То продължава 2 часа и ще зарадва феновете на този музикален стил с уникален подход.

В 18:00 часа в понеделник и вторник слушателите могат д чуят съответно Nocturnal и Groove Connection. Първото предаване представлява радио шоу, а второто е дело на талантливата българска диджейка DJane Koki.

За контакти с Alpha радио:

Доставчик на медийни услуги-програма Алфа радио „България он ер“ ООД

Адрес: сграда Черно Море ТВ, ет. 3, кв. Чайка, Варна 9000
Ефирно студио – Варна: 052/303-306, вътр. 201
Музикална редакция: music@alpharadio.bg
Връзки с общественосттa: pr@alpharadio.bg

Oфис реклама – София: reklamasofia@alpharadio.bg
Oфис реклама – Варна: reklamavarna@alpharadio.bg

Website: http://www.alpharadio.bg/
Twitter: http://www.twitter.com/AlphaRadioBg
SoundCloud: http://www.soundcloud.com/AlphaRadioBg
Facebook: http://www.facebook.com/alpharadiofm