Радио STAR FM


radio star fm

radioplayerРадио STAR FM – класика в рока!

Още едно рок радио в българския ефир, което се радва на дългогодишна история и верни почитатели. Радио STAR FM започва дейност през март 2008 година и през годините е успяло да изгради добра репутация сред слушателите си.

То е истинско вдъхновение за меломаните у нас и предлага на аудиторията си разнообразна програма – както вълнуващо начало на деня, така и комфотен завършек на работния ден. За това се грижат професионалисти с доказан подход и всеотдайност към работата.

В радио STAR FM рок музика живее и процъфтява. Ако обичате автентичния и класически рок, това е вашата радиостанция. Тя няма да ви изневери. Напротив ще ви обогати и вдъхнови.

Радиото предлага отличен подбор на музика в съчетание с новинарски емисии. Така то става предпочитан канал за информация от слушателите, които не просто търсят добро настроение чрез рок хитове, но и целят да бъдат информирани.

В опитния екип на новинарите на радио STAR FM са имена като Кристина Цветкова, Симеон Атанасов и Радослава Божилова. Всеки един от тях е готов с нюх към новината да ви представи най-важните и актуални събития от деня. Радиото излъчва емисия новини на всеки кръгъл час и се стреми да гарантира отлично подбрана доза информация, която е представена възможно най-точно и увлекателно.

За Кристина Цветкова няма хубави или лоши новини. При всички положения те са отражение на обществения живот. Симеон Атанасов пък споделя, че да бъде новинар в радиото е негова детска мечта, която е станала реалност. За него работата му е тръпка, която, макар в жестока конкуренция с други медии, е и предизвикателство, от което няма да се откаже. Да бъдеш чут „сред морето от песни и реклами“!

Третият човек в новинарски екип е Радослава Божилова. Тя намира своята половинка в живота на работното място – самото радио! Обича старите филми, компанията на семейството си и мрази намръщените хора и лъжата. Затова бъдете усмихнати и се снабдете с доза настроение и оптимизъм на вълните на радио STAR FM!

Напълно в духа на съвременните потребности на аудиторията радио STAR FM разполага със сайт, на който помества важна информация както за слушателите, така и за рекламодателите.

Тук ще откриете новини, класации, игри, промоции, интервюта (можете да ги прослушате отново или да ги прочетете) и много други. Предоставена е възможност за контакт със слушателите чрез най-популярните у нас социални мрежи. Така ще бъдете винаги в крак с актуалните теми, вълнуващи новинарите на радиото.

За контакт с радио Стар ФМ:

  • Адрес: София, ж.к.“Младост 1″, бул.“Йерусалим“, блок 51 – Бизнес сграда, ет.5
  • Телефон: 02 / 976 56 56
  • SMS: 1925, първа дума: starfm (1.20лв. с ДДС)
  • Факс: 02 / 975 04 55
  • Е-mail: sales@emmis.bg
  • Сайт на радиото: http://www.starfm.bg/
  • Facebook: https://www.facebook.com/starfmbg/timeline/