Алфа радио


alpha radio

Алфа радио – това е хит!

bg radio
darik radio
radio 1
radio-1-rock
radio energy
radio fm plus
radio veronika
radio veselina
radio vitosha
radio city
radio magic fm
radio the voice
radio melody
radio zorana
radio fresh
radio nova
avtoradio
radio z-rock

Слушай Алфа радио онлайн от тук:

alpha radio

download

alpha radio
radio ultra
radio bulgaria on air
radio bumerang
radio njoy
radio focus
bnr blagoevgrad
btv radio
radio bumerang
radio veliko tarnovo
radio classic fm
radio nova zagora
radio gea
radio 999
radio jazz fm
radio katra fm
radio mixx
radio power fm
radio sofia live
radio bella
radio berkk-m
obshtinsko radio burgas
bnr varna
radio vega
bnr vidin
radio dobrudja
radio elto
radio zetra
radio k2
radio maya
radio menes
bnr plovdiv
radio ruse
radio sevlievo
radio silver
bnr sofia
forte radio
radio hot fm
bnr shumen
bnr stara zagora
folk-radio
bnr horizont
bnr hristo botev

Алфа радио има 20-годишна история. Започва да излъчва през март 1996 година във Варна. Оттогава насетне радва хиляди свои слушатели с уникални компилации от няколко стила – съвременна денс музика, хаус и електронна музика. Подборът на парчета определя донякъде основната таргет група – това са предимно млади хора, които са икономически активни и се вълнуват живо от музикалните тенденции.

На честотите на Алфа радио ви очаква музика, която извира от клубния живот и е създадена за него. Компилациите допринасят за доброто настроение от сутрин до вечер. Затова, ако търсите повод да се усмихнете и да раздвижите тялото си в ритъм, не се колебайте да включите Алфа радио.

Уникалният микс от песни и сетове са гаранция за успех. Специално внимание се отделя на изявите на различни диджеи от българската и световната музикална сцена. Като са характерни лайв-включванията от горещи точки от цял свят. Това прави Алфа радио уникално, като динамиката допринася за нестихващия интерес на аудиторията и прави всеки един ден любопитен и очакван за „наблюдаване“.

В наши дни можете да слушате Алфа радио само онлайн. Това е така, тъй като през 2011 година радиото прекрати ефирното си излъчване. На негово място в момента се излъчва радио Bulgaria On Air.

Сайтът на Алфа радио е изчистен. Предлага новини от света на музиката и информира аудиторията си за най-любопитните предстоящи събития. Можете да станете фенове на радиото в социалните мрежи, за да следите изкъсо програмата му и да научавате първи за най-любопитните събития в музикалния бранш.

Радиото се характеризира с една интересна традиция – да организира партита по различни поводи. Повече за тази дейност на Алфа радио можете да прочетете на сайта.

Сред предавания интерес провокират:

В 10:00 часа сутринта всеки делник започва предаването Alpha Lounge Cаffee. Очаква ви микс, който е дело на няколко диджеи.

Предаването „Интересни времена“ пък предлага класации от миналото. Водещ е Тина, а часът на срещата е всяка събота от 11:00 часа. Четири часа по-късно можете да се насладите на предаването Cosa Nostra, което предлага микс с френски акцент, дело на Дейвид Вендета.

Всеки петък точно в полунощ стартира щоуто на Paul Oakenfold. В програмата ще го видите като  Planet Perfecto. То продължава 2 часа и ще зарадва феновете на този музикален стил с уникален подход.

В 18:00 часа в понеделник и вторник слушателите могат д чуят съответно Nocturnal и Groove Connection. Първото предаване представлява радио шоу, а второто е дело на талантливата българска диджейка DJane Koki.

За контакти с Alpha радио:

Доставчик на медийни услуги-програма Алфа радио „България он ер“ ООД

Адрес: сграда Черно Море ТВ, ет. 3, кв. Чайка, Варна 9000
Ефирно студио – Варна: 052/303-306, вътр. 201
Музикална редакция: music@alpharadio.bg
Връзки с общественосттa: pr@alpharadio.bg

Oфис реклама – София: reklamasofia@alpharadio.bg
Oфис реклама – Варна: reklamavarna@alpharadio.bg

Website: http://www.alpharadio.bg/
Twitter: http://www.twitter.com/AlphaRadioBg
SoundCloud: http://www.soundcloud.com/AlphaRadioBg
Facebook: http://www.facebook.com/alpharadiofm