Радио STAR FM


radio star fm

Радио STAR FM – класика в рока!

bg radio
darik radio
radio 1
radio-1-rock
radio energy
radio fm plus
radio veronika
radio veselina
radio vitosha
radio city
radio magic fm
radio the voice
radio melody
radio zorana
radio fresh
radio nova
avtoradio
radio z-rock

Слушай Радио STAR FM онлайн от тук:

radio star fm

download

alpha radio
radio ultra
radio bulgaria on air
radio bumerang
radio njoy
radio focus
bnr blagoevgrad
btv radio
radio bumerang
radio veliko tarnovo
radio classic fm
radio nova zagora
radio gea
radio 999
radio jazz fm
radio katra fm
radio mixx
radio power fm
radio sofia live
radio bella
radio berkk-m
obshtinsko radio burgas
bnr varna
radio vega
bnr vidin
radio dobrudja
radio elto
radio zetra
radio k2
radio maya
radio menes
bnr plovdiv
radio ruse
radio sevlievo
radio silver
bnr sofia
forte radio
radio hot fm
bnr shumen
bnr stara zagora
folk-radio
bnr horizont
bnr hristo botev

Още едно рок радио в българския ефир, което се радва на дългогодишна история и верни почитатели. Радио STAR FM започва дейност през март 2008 година и през годините е успяло да изгради добра репутация сред слушателите си.

То е истинско вдъхновение за меломаните у нас и предлага на аудиторията си разнообразна програма – както вълнуващо начало на деня, така и комфотен завършек на работния ден. За това се грижат професионалисти с доказан подход и всеотдайност към работата.

В радио STAR FM рок музика живее и процъфтява. Ако обичате автентичния и класически рок, това е вашата радиостанция. Тя няма да ви изневери. Напротив ще ви обогати и вдъхнови.

Радиото предлага отличен подбор на музика в съчетание с новинарски емисии. Така то става предпочитан канал за информация от слушателите, които не просто търсят добро настроение чрез рок хитове, но и целят да бъдат информирани.

В опитния екип на новинарите на радио STAR FM са имена като Кристина Цветкова, Симеон Атанасов и Радослава Божилова. Всеки един от тях е готов с нюх към новината да ви представи най-важните и актуални събития от деня. Радиото излъчва емисия новини на всеки кръгъл час и се стреми да гарантира отлично подбрана доза информация, която е представена възможно най-точно и увлекателно.

За Кристина Цветкова няма хубави или лоши новини. При всички положения те са отражение на обществения живот. Симеон Атанасов пък споделя, че да бъде новинар в радиото е негова детска мечта, която е станала реалност. За него работата му е тръпка, която, макар в жестока конкуренция с други медии, е и предизвикателство, от което няма да се откаже. Да бъдеш чут „сред морето от песни и реклами“!

Третият човек в новинарски екип е Радослава Божилова. Тя намира своята половинка в живота на работното място – самото радио! Обича старите филми, компанията на семейството си и мрази намръщените хора и лъжата. Затова бъдете усмихнати и се снабдете с доза настроение и оптимизъм на вълните на радио STAR FM!

Напълно в духа на съвременните потребности на аудиторията радио STAR FM разполага със сайт, на който помества важна информация както за слушателите, така и за рекламодателите.

Тук ще откриете новини, класации, игри, промоции, интервюта (можете да ги прослушате отново или да ги прочетете) и много други. Предоставена е възможност за контакт със слушателите чрез най-популярните у нас социални мрежи. Така ще бъдете винаги в крак с актуалните теми, вълнуващи новинарите на радиото.

За контакт с радио Стар ФМ:

  • Адрес: София, ж.к.“Младост 1″, бул.“Йерусалим“, блок 51 – Бизнес сграда, ет.5
  • Телефон: 02 / 976 56 56
  • SMS: 1925, първа дума: starfm (1.20лв. с ДДС)
  • Факс: 02 / 975 04 55
  • Е-mail: sales@emmis.bg
  • Сайт на радиото: http://www.starfm.bg/
  • Facebook: https://www.facebook.com/starfmbg/timeline/